Home FASHION & BEAUTY 6 verrassende manieren om je sjaal te knopen

6 verrassende manieren om je sjaal te knopen

Flair
Een sjaal is hét accessoire dat we elk seizoen dragen. In de winter gaan we voor een dik wollen exemplaar, dat we in de zomer graag inwisselen voor een luchtigere variant. Ontdek onze zes favoriete manieren om je sjaal te knopen en geef je outfit een instant upgrade!

1. De klassieke manier

Wikkel de sjaal één keer rond je hals. Neem nu een kant van de sjaal vast en haal die door de ronde.

2. De pretzel

Vouw de sjaal dubbel en sla hem rond je nek. Steek nu een uiteinde van de sjaal door de lus. Ook het andere uiteinde van je sjaal ga je door de lus halen, alleen kruis je die over naar de andere kant voor je hem door de lus haalt.

3. De Flairmanier

Om je sjaal à la Flair te knopen, vouw je ook hier je sjaal dubbel en hang je hem om je hals. Net zoals bij de vorige manier gaan we de uiteindes van de sjaal door de lus halen. Als finishing touch maak je nog een knoopje onderaan de sjaal.

4. De kimono

Knoop de uiteindes aan elke kant van de sjaal aan elkaar vast. Sla vervolgens de sjaal om je lichaam en steek je armen door de gaten die je net gemaakt hebt. Perfect voor op een festival.

5. De magic trick

Ook hier moet je om te beginnen de sjaal om je hals slaan. Wikkel hem vervolgens één keer rond. Nu neem je een kant vast en trek je die naar boven zodat je een lus creëert. Steek nu de andere zijde van de sjaal door de lus, et voilà!

6. De side knot

Doe de sjaal om je hals en maak een dubbele knoop langs de zijkant. Makkelijker kan niet!

FYI, deze sjaal scoor je bij Pieces voor €16,95.

Lees ook:

20 x leuke sjaaltjes voor de lente

Welke lentetrend is helemaal iets voor jou?

Een must have in je garderobe: de hoed