https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY 10 beauty hacks met Vaseline

10 beauty hacks met Vaseline

Queen of All You See
Het good old potje Vaseline is zoveel méér dan je ooit gedacht had. Wist je dat het product zo je halve beauty collectie kan vervangen? Check hier de tien handigste beauty hacks.   

1. Lipbalsem maken

Dé simpelste DIY van de eeuw: je voegt wat kleurstof (gewoon uit de supermarkt, om voeding te kleuren)  toe aan een beetje Vaseline. Et voila: je hebt een nieuwe lipbalsem voor twee keer niets.

2. SOS scheergel

Lastminute je benen scheren en je merkt dat je scheergel op is? No problem, met Vaseline kan het ook. Ultragladde benen, here we come.

3. Budget highlighter

Het goedkope alternatief voor highlighter. Een beetje Vaseline op je jukbeenderen en door het weerkaatsend licht contour je je gezicht.

4. Cream blush

Altijd al eens cream blush willen uittesten? Mix een beetje van je favoriete lipstick met Vaseline en smeren maar!

5. Versterk je parfum

Al halverwege de dag ruik je je yummie parfum niet meer. Herkenbaar? Door een beetje Vaseline aan te brengen op de plekken waar je je parfum spuit, blijft de geur langer hangen.

6. Brow gel

Je hoeft geen geld meer te besteden aan brow gel, want met Vaseline kan dit ook. Aanbrengen kan gewoon met je vingers of met een eyebrow brush voor een preciezer resultaat.

7. Haarverfvlekken voorkomen

Wanneer je je haar thuis kleurt, gebeurt het al eens dat ook een deel van je huid een nieuw kleurtje krijgt. No more, breng rond je haarlijn wat Vaseline aan voor je start en daarna zijn de vlekken in geen tijd weg!

8. Make-up remover

Met een beetje Vaseline verwijder je makkelijk je make-up van de dag. Geen panda-ogen in de ochtend door de overgebleven mascara voor jou!

9. Shiny oogschaduw

Vaseline als basis gebruiken bij een oogschaduw zorgt voor een shiny effect, we like! Bovendien blijft je make-up beter zitten, dus al helemaal twee vliegen in één klap.

10. DIY lipscrub

Niet genoeg aan een verzorgende lipbalsem (zie: punt één)? Voeg wat suiker toe aan de mix en je hebt een goedkope, mierzoete scrub voor very kissable lips. Op de foto zie je de scrub van blogster Queen Of All You See

Lees ook