Home Deco WANT: deze drinkflessen zijn supertrendy, gebruiksvriendelijk en volledig Belgisch

WANT: deze drinkflessen zijn supertrendy, gebruiksvriendelijk en volledig Belgisch

De eerste stap naar een plasticvrijer leven!

De eerste stap naar een plasticvrijer leven? Overschakelen van plastic waterflessen naar herbruikbare drinkflessen! En het wil nu net lukken dat het gloednieuwe Limburgse drinkflessenmerk Kambukka ons daar een handje bij wil helpen. Het merk creëert slimme drinkflessen (lees: niet langer sukkelen tijdens de afwas) en wil met diezelfde mugs de wereld veroveren.

Kambukka wil iedereen overtuigen dat een koffie- of theebeker en een waterfles meer kunnen zijn dan een dagelijks gebruiksobject. Het is volgens hen een statement piece dat écht bij je persoonlijke levensstijl past. Met diezelfde ingesteldheid lanceren de makers hun flessen in meer dan 30 landen.

Smart design

Kambukka maakt drinkflessen voor zowel koude als warme dranken. Het merk gelooft in smart design, dus er werd aan elk detail gedacht: de waterflessen dragen een rivier- of meernaam, de thermische flessen krijgen de naam van een vulkaan of berg.

Ze hebben een fles voor iedereen en elke levensstijl: Instagramwaardig design voor trendsetters, maar ook sportieve oplossingen met een mannelijk design en flessen met een leuke tekening voor dorstige bengels.

Etna

De thermische mug Etna is genoemd naar de Italiaanse vulkaan. Het is een leuke knipoog naar wat de mug typeert: warm vanbinnen, koud vanbuiten. Het item bestaat in tal van verschillende trendkleuren en twee formaten, met en zonder sleeve. Etna is uitgerust met een 3-in-1-lid, wat inhoudt dat de mug drie posities heeft.

Benieuwd naar Reno en de vele andere creaties van Kambukka? De drinkflessen zijn vanaf 1 juni bij onder andere Dreamland, AS Adventure, AVA en Krëfel te verkrijgen.

Meer Mei Plasticvrij:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.