Home Columns COLUMN: ‘Het model liep op de catwalk én gaf borstvoeding aan haar...

COLUMN: ‘Het model liep op de catwalk én gaf borstvoeding aan haar baby. Van multitasken gesproken!’

Het is deze week Internationale Week van de Borstvoeding.

Onze hoofdredactrice Eva Van Driessche deelt haar bedenkingen en ervaringen met jullie in haar wekelijkse column.

PEEK-A-BOOB

Sports Illustrated stuurde model Mara, die net vijf maanden geleden bevallen was, de catwalk op. Daar kijken we al niet meer van op. Maar terwijl ze op de catwalk paradeerde in een goudkleurige bikini, gaf ze ook nog eens borstvoeding aan haar baby. Van multitasken gesproken! Ik vond het een prachtig beeld en een mooie bikini. Mama en kind zagen er compleet gelukkig uit. Natuurlijk kwamen er ook tegenstemmen, want tonen we zo weer niet het té perfecte plaatje? Goh, zo is het altijd wat. Of je borstvoeding geeft of niet, is helemaal een eigen keuze. En die van je baby, want soms willen die kleintjes helemaal niet mee.

Laten we die mama’s maar eens rust gunnen tijdens deze Internationale Week van de Borstvoeding.

Als er één ding zeker is, dan is het wel dat iedereen een mening over borstvoeding heeft, maar dat de enige die er eigenlijk écht toe doet, die van de mama is. Mij moest echt niemand komen vertellen hoe ik het moest aanpakken, op gevaar van hormonale uitbarsting.

Laten we die mama’s maar eens rust gunnen tijdens deze Internationale Week van de Borstvoeding, of ze hun baby nu graag voeden in een koffiebar om de hoek, in de privacy van hun eigen huis of op de catwalk. En laten we gewoon allemaal dromen van die goudkleurige bikini.

Volg Eva hier op Instagram.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.