Home Columns COLUMN: ‘Veertien jaar geleden stapte ik voor het eerst deze redactie op...

COLUMN: ‘Veertien jaar geleden stapte ik voor het eerst deze redactie op met een bang hartje’

Ontmoet onze nieuwe hoofdredactrice Eva.

© Eva Van Driessche

Vorige week nam Frederik De Swaef afscheid van ons en van jullie. Vanaf deze week zal onze nieuwe hoofdredactrice Eva Van Driessche een wekelijkse column schrijven.

Lieve lezeressen,

Hoeveel grote liefdes kan je in je leven hebben? De man van mijn leven, de leukste dochter ter wereld en de liefste vrienden had ik al, maar deze zomer komt daar opnieuw een grote liefde bij: Flair. Het is een blij weerzien met een ex-lief. Veertien jaar geleden stapte ik voor het eerst deze redactie op met een bang hartje en mijn mooiste vintage schoenen.

Ik heb altijd de beste job ter wereld gehad: mooie verhalen vertellen in magazines en op websites.

Al als klein meisje droomde ik ervan om bij een magazine te werken. Dus ging ik keihard voor die droom en na een paar memorabele vakantiejobs in de magazinewereld kwam die droom uit. Sinds die tijd heb ik altijd de beste job ter wereld gehad: mooie verhalen vertellen in magazines en op websites. En ook al deed ik dat al enkele jaren ‘op een ander’, Flair en ik, we zijn elkaar altijd graag blijven zien. Dat we elkaar ooit terug zouden vinden, is zo gek dus niet.

En zo keer ik bijna tien jaar later (en misschien ook wat wijzer) terug als hoofdredactrice. Die vintage schoenen heb ik nog steeds, dat bang hartje niet meer. Omdat ik weet dat dit genieten wordt. Opnieuw samen met het leukste team knutselen aan de beste covers, de mooiste fotoshoots en de strafste verhalen. Ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik!

Volg Eva hier op Instagram.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.