Home Columns COLUMN: ‘”Heb jij nog een leven naast je kinderen?”, mailde een lezeres...

COLUMN: ‘”Heb jij nog een leven naast je kinderen?”, mailde een lezeres mij’

'Het grootste deel van mijn tijd besteed ik nog steeds aan mijn werk.'

© Flair

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

‘Hoe is het om tussen allemaal vrouwen te werken?’ Die vraag krijg ik het vaakst sinds ik hoofdredacteur ben van Flair. Maar vorige week stuurde Flairlezeres Ilse me een mailtje met de vraag: ‘Heb jij nog een leven naast je kinderen? Is het echt zo dat je enkel nog daarmee bezig kan zijn als je kinderen krijgt? Ik krijg daar rillingen van.’ Ja hoor, Ilse, ik heb nog een leven.

Het is geen walk in the park, zo’n redactie leiden.

Het grootste deel van mijn tijd besteed ik nog steeds aan mijn werk. Het is namelijk geen walk in the park, zo’n redactie leiden :-). Dat heeft niks te maken met het feit dat er voornamelijk vrouwen werken bij Flair, maar alles met de deadlines voor onze site, ons mooie magazine en natuurlijk onze pockets! Ook jullie willen, net als wij, gedurende heel 2018 elke week een superdeal.

Maar voor we aan al dat werk beginnen, wil ik graag klinken op het nieuwe jaar met vrienden, familie en jullie, de allerbeste lezeressen ter wereld. Ik wens jullie een geestig, inspirerend 2018 waarin jullie hopelijk nieuwe dromen kunnen waarmaken. Ik ga hetzelfde proberen te doen. En een derde baby staat niet op de planning, no worries!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Meer columns van onze hoofdredacteur:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.