Home Columns COLUMN: ‘Al een maand denk ik: ik moet op tijd kerstpakjes...

COLUMN: ‘Al een maand denk ik: ik moet op tijd kerstpakjes bestellen…’

'Het is eigen aan journalisten om maar net voor de deadline in gang te schieten, is vandaag mijn excuus.'

© Frederik De Swaef

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

En plotseling is het daar weer, mijn favoriete feest: kerstavond. Al een maand denk ik: ik moet tijdig de kerstpakjes bestellen. We zijn ondertussen de week voor Kerstmis en ik moet uiteraard alle cadeautjes nog gaan halen. Het is eigen aan journalisten om maar net voor de deadline in gang te schieten, is vandaag mijn excuus.

Aan de kassa moesten we eerst kiezen hoe groot we de kerstboom wilden en welke soort (ik koos er een die ‘zijn naalden niet verliest’, onze living ligt ondertussen vol naalden).

Een boom hebben we al een paar weken. Toots en ik zijn die gaan kiezen. Aan de kassa moesten we eerst kiezen hoe groot we de kerstboom wilden (uiteraard kozen we het grootste model) en welke soort (ik koos er een die ‘zijn naalden niet verliest’, onze living ligt ondertussen vol naalden). Maar hij staat: nu enkel de pakjes er nog onder én sneeuw. Zou het dan écht eens lukken dit jaar?

Sneeuw op Kerstmis. Ik kan mij geen enkele witte kerst herinneren. Maar de sneeuwval van de voorbije week doet een mens dromen. Sneeuw op 25 december: dat worden selfies om uit te printen en bij te houden.

PS. Vraagt iedereen jou ook wat je wil als cadeautje? Misschien is een abonnement op dit supermagazine een goed idee? Surf naar www.flair.be/abo en we doen jou nog twee filmtickets extra cadeau!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

Meer columns van onze hoofdredacteur: