Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Hallo, blotebenenweer! ☀️

YAY: volgende week stijgen de temperaturen tot 25 graden

Oh. My. God. Wij konden onze ogen niet geloven toen we naar het weerbericht voor volgende week keken. Volgens The Weather Channel stijgt het kwik aanstaande woensdag namelijk tot 25 graden. Zonnebrillen, rokjes en ijskoude cocktails in de aanslag!


Na regen komt zonneschijn! En dat mag je deze keer letterlijk nemen, want volgende week worden we getrakteerd op zomerse temperaturen. Als we The Weather Channel mogen geloven, starten we de week met bewolking, maar beëindigen we ze met een zonnebril op onze neus.

Het weerbericht


Maandag 16 april krijgen we afwisselend zon en wolken, maar het kwik stijgt dan al tot een graad of 20. Op dinsdag maken de meeste wolken plaats voor de zon, en op woensdag spreken de modellen van 25 graden. Dat mooie weer blijft nog even duren, maar in het weekend wordt het – een klein tikkeltje – frisser. Samengevat: ons hoor je niet klagen!

© The Weather Channel


 

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België (KMI) is iets minder positief, want zij voorstellen voor woensdag een mooie 21 graden. Wij hebben slechts één wens: hopelijk komen er niet al te veel veranderingen in deze weermodellen, zodat we voldoende vitamine D kunnen opdoen. Fingers crossed!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '