Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href=“https://www.instagram.com/p/BUDCDg1lTVy/?taken-by=kacadas” target=“_blank">@kacadas</a>

Bed 'n' Binge

ZALIG: in het Binge Hotel kan je eindeloos Netflixen

Je bent op hotel en liefst van al zou je de hele avond Netflixen in die heerlijke badjas op dat al even heerlijke bed, maar de wifi noch je schuldgevoel laat dat toe? Meet het Binge Hotel, een pop-uphotel in het teken van je favoriete hobby: bingewatchen.


 

Voor het project in West-Londen sloeg Netflix de handen in elkaar met Samsung en Three. Het resultaat: één groot bingewatchwalhalla met vijftien suites, elk in thema van een (bekende) Netflixserie. Zo slaap je er onder een kroonluchter in de ‘The Crown‘-suite, eet je er van een dienblad in de suite van ‘Orange is the New Black‘ of drink je glow-in-the-dark-cocktails in de ‘GLOW‘-kamer.

 

Netflix & cocktails


“Je vindt er cocktails als Kimmy’s Dream – een drankje geïnspireerd op de serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘”, klinkt het bij een van de creative minds achter het project. “Of je sipt er van The House Drink, een mix van whisky, honing en botanicals uit de serie ‘House of Cards‘.” Daarnaast krijg je als gast ook de mogelijkheid om je te verkleden als je favoriete personage.

 

De eerste vijftien duo’s werden afgelopen weekend in het Binge Hotel verwelkomd om all day, every day te bingewatchen, zelfs op het toilet. En dat helemaal gratis. Voorlopig is de eerste editie afgelopen, maar wij hopen dat er snel een nieuw Bed ‘n’ Binge-festival komt.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '