Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze Airbnb's zijn zó mooi dat we meteen onze koffers willen pakken.

ZIEN: in deze architecturale pareltjes op Airbnb willen wij nu verblijven

Op vakantie gaan is zonet nog leuker geworden! Deze architecturale Airbnb-pareltjes zijn zó mooi dat we er nu naartoe willen vertrekken. Even weg van het druilerige winterweer. Wij gaan onze koffers alvast pakken. Who’s in?

Yoshino Cedar House, Yoshino, Japan


Yoshino Cedar House is een samenwerking van Go Hasegawa, een architect uit Tokyo, Airbnb en de mensen van Yoshino. Het is vervaardigd uit hout van de Cedar-bossen uit de buurt en gebouwd door lokale aannemers en werklieden.

Vanaf € 80 per nacht via Airbnb

Buff & Hensman House, West Hollywood, Noord-Amerika


Deze woning is ontworpen door architecten Buff & Hensman en werd gebouwd in 1960. Verborgen in de Nichols Canyon in Hollywood kan je hier genieten in alle rust en vrijheid van dit prachtgebouw. Van het prijskaartje genieten we wat minder, maar we mogen af en toe ook dromen, toch?

Vanaf € 2.656 per nacht via Airbnb

Kubuswoning, Rotterdam, Nederland


De kubuswoningen in Rotterdam zijn een van de bekendste troeven van de stad. Ze zijn ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom. Deze designwoningen zijn gelegen in de historische havenwijk van Rotterdam.

Vanaf € 125 per nacht via Airbnb

Underground Hygge, Orondo, Noord-Amerika

Deze woning laat je meteen denken dat je in ‘The Shire’ uit ‘Lord of The Rings’ bent beland. De eenkamerwoning  is gelegen aan de Columbia-rivier, ten midden van kersen-, appel-, en peer boomgaarden.

Vanaf € 248 per nacht via Airbnb


Hector Cave House, Santorini, Griekenland


Santorini is bekend omwille van de typische witte huisjes. Deze luxueuze grotwoning is geen uitzondering op die regel. Meer dan 250 jaar geleden werd het uitgehouwen uit de rotsen en nadat het jaren als wijnkelder gebruikt werd, toverden de eigenaars het om tot een vakantiehuis om U tegen te zeggen.

Vanaf € 400 per nacht via Airbnb

Casa Na Árvore, Monte Verde, Brazilië


In deze boomhut in het midden van de Braziliaanse jungle kan je helemaal tot rust komen. Omringd door pijnbomen en honderdjarige Araucarias kan je hier dagelijks dieren spotten, van eekhoorns tot toekans en aapjes.

Vanaf € 103 per nacht via Airbnb

Molen Ter Sleepe, Maarkedal, België


In deze voormalige windmolen in Maarkedal, Oost-Vlaanderen geniet je ten volle van het plattelandsleven. Geniet van een 360°-zicht vanuit het bad en de slaapkamer.

Vanaf € 190 per nacht via Airbnb

Off the grid, Akureyri, IJsland


Rust, een prachtige omgeving en een unieke locatie. In deze houten IJslandse woning geniet je van een zicht op de baai en de omgeving van Akureyri. Je zou het niet zeggen, maar deze locatie bevindt zich op slechts 10 minuten van de Noord-IJslandse hoofdstad.

Vanaf € 129 per nacht via Airbnb

Muralla Roja, Alicante, Spanje


In dit roze appartement, ontworpen door de Spaanse architect Ricardo Bofill, kan je innerlijke Mean Girl haar hartje ophalen. ‘On Wednesdays we stay in a pink apartment.’ Bovendien is er op het dak een zwembad, prachtig uitzicht verzekerd.

Vanaf € 73 per nacht via Airbnb

Casa Caracol, Isla Mujeres, Mexico


Casa Caracol in Mexico ziet er, zoals de naam al doet vermoeden, uit als een slakkenhuis. Deze unieke woning is ontworpen door Raquel en Eduardo Ocampo. Raquel is, samen met haar dochter, ook de gastvrouw van dienst.

Vanaf € 230 per nacht via Airbnb

Bamboewoning, Bali, Indonesië


In de heilige Ayungvalei kan je verblijven in deze luxueuze villa, volledig vervaardigd uit bamboe. De woning bestaat uit vier verdiepingen en ontbijt is standaard inbegrepen bij deze Airbnb-locatie.

Vanaf € 288 per nacht via Airbnb

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '