https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

De Belgische dj's zijn opnieuw goed vertegenwoordigd.

Tomorrowland Winter maakt eerste namen van line-up bekend

Herlinde Matthys

‘Tomorrowland Winter’ geeft een magische twist aan de traditionele après-ski. De tweede editie gaat door van 19 tot en met 26 maart in de Franse Alpen en de organisatie maakte nu de eerste namen van de line-up bekend.


De eerste editie en voorlopig enige editie van Tomorrowland Winter ging in 2019 door. In 2020 en 2021 werd er geen vervolg gebreid aan dit winterse festival door het coronavirus. In 2022 mogen we ons skipak, onze skilatten of snowboard en onze (feest)muts weer bovenhalen, want Tomorrowland Winter gaat door. Van 19 tot en met 26 maart wordt het populaire skigebied Alpe d’Huez omgetoverd tot een sneeuwachtige festivalweide.

België boven


De Antonnen uit Tirol op de traditionele après-ski worden op dit feestje vervangen door de beste dj’s ter wereld. De organisatie maakte de eerste namen van de line-up bekend en die klinken letterlijk als muziek in onze oren. Zo zullen onder meer Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Lost Frequencies, Afrojack, Kölsch, Kungs, Quintino, Yves V en Adriatique van de partij zijn

Lijkt de heerlijke mix van wintersport en een sprookjesachtig festival iets voor jou? De ticketverkoop start morgen, zaterdag 18 september, voor wie een zevendaags pakket wil aanschaffen. Kies je voor een vierdaags pakket, dan noteer je best zaterdag 25 september in je agenda. Die pakketten bevatten trouwens telkens een lift- en skipas en een festivalticket. Interesseert het snowboarden of skiën je niet zoveel en wil je gewoon uit de bol gaan op meer dan 2000 meter hoogte in de Alpen? Festivaltickets kan je ook op 25 september scoren. Alle info vind je via tomorrowland.com.

Wie alvast een beetje in de sfeer wil komen, kan een kijkje nemen naar de aftermovie van Tomorrowland Winter 2019.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content