Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

ZIEN: nieuwe romcom ‘Someone Great’ met Gina Rodriguez is ideaal voor je volgende girls night

Fans van ‘Jane The Virgin’, mogen we even jullie aandacht? Onze favoriete hoofdrolspeelster Gina Rodriguez is vanaf vandaag te zien in een nieuwe romantische komedie en wij zijn er helemaal klaar voor. Ondanks de zonnige temperaturen van dit weekend maken wij dan ook even tijd om de nieuwe Netflixfilm ‘Someone Great’ te bingen.


Gina Rodriguez, die je kent als Jane Villanueva in ‘Jane The Virgin‘, neemt in ‘Someone Great‘ de rol van Jenny op zich. Jenny is een jonge muziekjournalist-in-spe en woont in New York. Wanneer ze de jobaanbieding van haar dromen krijgt in San Francisco, kan ze niet wachten om daar een nieuw leven te starten. Haar lief, waarmee ze negen jaar samen is, staat daar niet bepaald voor te springen. Hij besluit dat dit het einde van hun relatie betekent en Jenny is er kapot van.

Gelukkig krijgt ze de steun van haar hilarische besties. Een break-up, een jonge vrouw in de fleur van haar leven, een mondig hoopje vriendinnen en sappige dialogen: dit is de perfecte cocktail voor een heerlijke chickflick.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Someone Great’ is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix in België. Hoog tijd voor een girls night, dus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '