https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jasmijn 'Stefanie' Van Hoof gaf haar volgers een preview van de nieuwe Benny.

ZIEN: de eerste beelden van Govert Deploige als Benny in ‘Familie’

Op televisie is alles op dit moment nog normaal, maar op de set van ‘Familie’ ziet Benny Coppens er tegenwoordig opvallend smaller uit. Govert Deploige trekt dezer dagen de overall van de recupererende Roel Vanderstukken aan. Jasmijn ‘Stefanie’ Van Hoof gaf haar volgers op Instagram een preview van de nieuwe Benny.

Smalle Benny


Govert Deploige – oftewel Steve uit ‘W817’ – maakt pas op 11 december zijn opwachting als Benny, maar de opnames gebeuren natuurlijk enkele weken op voorhand. De acteur was dinsdag op de set dan ook al te spotten in de blauwe outfit van Roel Vanderstukken, die voor de gelegenheid waarschijnlijk in een maatje kleiner gekocht werd. Vanderstukken onderging eind september een openhartoperatie en moet voor onbepaalde duur herstellen. De acteur kroop dan ook door het oog van de naald, zo vertelde hij zelf aan Dag Allemaal.

Jasmijn Van Hoof, die in ‘Familie’ de dochter van Benny speelt, zal het dus een tijdje met Govert als papa moeten stellen. De actrice deelde enkele sfeerbeelden met haar nieuwe collega in haar Instagram story. Je kan het zelf bekijken op haar pagina @jasmijn.vanhoof.

Benny

Benny


Benny


[td_smart_list_end]

Ondertussen mist Jasmijn haar originele, fictieve papa wel. Ze deelde vorige maand al een foto van hun tweeën op Instagram met een lieve boodschap erbij.

 

Meer ‘Familie’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content