Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Ze Zeggen Dat
© VTM

Andy en Dina krijgen twee borden voorgeschoteld: een met echt vlees en een met nepvlees uit een 3D-printer.

PREVIEW: Andy Peelman en Dina Tersago testen of je vleesvervangers kan onderscheiden van echt vlees in ‘Ze Zeggen Dat’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

To meat or to cheat? Ze zeggen dat je vleesvervangers niet kan onderscheiden van echt vlees. Een proef die Andy Peelman en Dina Tersago vanavond maar al te graag op de som nemen in ‘Ze Zeggen Dat’ bij VTM.

Klopt het dat je vleesvervangers niet kan onderscheiden van echt vlees? Andy Peelman en Dina Tersago nemen vanavond in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ de proef op de som.

Koks van dienst? Carnivoor Dominique Persoone en herbivoor Paul Florizoone, de grondlegger van de vleesvervangers. Zij schotelen Andy en Dina een zesgangenmenu voor. De hosts bijten de spits af met een goed stuk Argentijnse steak, afgewerkt met een topping van chimichurri, een sausje op basis van olie en azijn met onder meer peterselie, oregano, rode peper en look.

‘Wat? Chimichurri? Jimmy Choo ken ik, dat zijn schoenen’, grapt Dina. Of het stukje steak ook smaakt als een schoenlap, ontdekt de ‘Ze Zeggen Dat’-host even later.

‘Ze Zeggen Dat’, vanavond om 20u40 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '