Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

We krijgen eindelijk antwoord op onze belangrijkste vraag over de nieuwe afleveringen.

Netflix maakt uitzenddatum seizoen 3 ‘You’ bekend en verrast fans met een zalige teaser

Herlinde Matthys

We wachten al meer dan een jaar (!) op seizoen 3 van de populaire Netflixserie ‘You’. De streamingdienst verlost ons nu uit ons lijden en verklapt de uitzenddatum. Als extraatje krijgen we er zelfs een zalige teaser bovenop waarin we meteen al een antwoord krijgen op onze belangrijkste vraag over de nieuwe afleveringen.


Dat het derde seizoen van ‘You’ er aankwam, wisten we al een tijdje – meer bepaald sinds december 2019! – dankzij de loslippige Penn Badgley, die in de huid kruipt van hoofdrolspeler Joe Goldberg/Will Bettelheim. Hij praatte zijn mond voorbij in de Amerikaanse Entertainment Tonight’-show.

De voorbije maanden kregen we een beetje meer info over die nieuwe afleveringen. Zo maakte showrunner Sera Gamble bekend dat Penn en Victoria Pedretti (Love) opnieuw van de partij zullen zijn, dat er enkele vrienden van Love zullen terugkeren, dat we nog wat van Ellie (Jenna Ortega) zullen zien én dat er een onverwachte terugkeer kan plaatsvinden.

Fast forward naar de herfst


Verder kwamen we te weten dat er maar liefst drie nieuwe personages hun opwachting zullen maken. Het gaat om voor het grote publiek relatief onbekende namen:  Travis Van Winkle (‘The Last Ship’), Shalita Grant (‘NCIS: New Orleans’) en Scott Speedman (‘Felicity’ en de ‘Underworld’-films).

Shalita zal Sherry spelen, een momfluencer die heel vriendelijk lijkt, maar eigenlijk heel gemeen is en enkel doet alsof ze Love in haar vriendenkring verwelkomt. Travis kruipt in de huid van de rijke Cary die goeie vrienden wordt met Joe. Scott zal tot slot Matthew vertolken, een succesvolle CEO, echtgenoot en vader. Verder is hij redelijk mysterieus, maar al snel blijkt dat hij zijn echte emoties goed verborgen probeert te houden.

Allemaal goed en wel, maar de vraag die op onze lippen brandt is: wanneer kunnen we het nieuwe seizoen van ‘You’ eindelijk bekijken? Het lange wachten komt bijna tot een einde, want Netflix maakte bekend dat de tien nieuwe afleveringen vanaf 15 oktober op de streamingdienst staan.

Verrassing van formaat


We krijgen als extraatje zelfs een teaser van seizoen 3 en die verklapt al een heel belangrijk detail! Opgepast, spoiler alert. Al die tijd vroegen we ons af of Love écht zwanger is en het filmpje onthult dat het moordenaarskoppel effectief een kleine spruit verwacht. Meer nog, we komen te weten dat het een jongetje is én dat ze het de naam Henry zullen geven. Dankzij eerste foto’s die Netflix vrijgaf, vangen we zelfs al een glimp op van baby Henry.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Joe geeft toe dat de baby niet gepland was en dat hij niet echt enthousiast is om een miniversie van zichzelf te verwelkomen op deze wereld. ‘Ik hoop dat je doet wat ik zeg, en niet wat ik doe’, aldus Joe. ‘Voor jou kan ik veranderen. Ik zal een man zijn waar je naar opkijkt. Een man die je trots papa zal noemen.’ Wil dat zeggen dat zijn dagen als moordenaar voorgoed voorbij zijn?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '