https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @greysabc via Instagram

Opgelet: spoilers!

YES: dit nieuwe personage vervoegt binnenkort het doktersteam in ‘Grey’s Anatomy’

Het doktersteam van Grey Sloan Memorial Hospital zal er in het veertiende (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ volledig anders uitzien. Niet alleen hangen enkele personages hun doktersjas aan de haak, er zullen ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn.

Bye bye, Eliza & Stephanie


Dokters Eliza Minnick (Marika Dominczyk) en Stephanie Edwards (Jerrika Hinton) zien we in het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ helaas niet meer terug.

In het dertiende seizoen overleeft Stephanie de ziekenhuisbrand veroorzaakt door een ontplofte zuurstoftank, maar beslist ze haar dokterscarrière op te geven om te gaan reizen. Eliza wordt dan weer ontslagen door Miranda Bailey nadat ze vergat aan de politie te melden dat Stephanie vermist was tijdens de brand.

Hello, Megan en Carina


Gelukkig wordt het team in het veertiende seizoen versterkt met nieuwe dokters. Zoals Carina DeLuca bijvoorbeeld. De Italiaanse actrice Stefania Spampinato zal gestalte geven aan de zus van Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti). Volgens de schrijvers is Carina ‘een controversieel personage’.

DeLuca’s zus Carina wordt door de schrijvers ‘een controversieel personage’ genoemd.


‘Dit jaar zal DeLuca’s personage meer worden uitgediept dankzij de komst van zijn zus uit Italië’, wist Gianniotti al te verklappen. ‘We gaan een nieuwe dynamiek in het ziekenhuis zien zodra zijn zus arriveert. En dat is niet bepaald goed nieuws, DeLuca is zelfs erg gefrustreerd door haar komst.’ Spanneeend!

https://www.instagram.com/p/BMCY2IQldge/?taken-by=spampinato.stefania

Owens jongere zus Megan Hunt mag dan geen nieuw personage zijn, ze krijgt wel een nieuw gezicht. Bridget Regan, die de rol van Megan in het dertiende seizoen op zich nam, heeft het te druk met andere opnames en geeft haar personage daarom door aan Abigail Spencer, bekend van de serie ‘Rectify’.

Op Twitter liet Regan weten dat ze Spencer een uitstekende keuze vindt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hello again, Paul


Eerder werd al bekendgemaakt dat Paul Stadler, Jo’s gewelddadige ex die voor het eerst zijn opwachting maakte in het dertiende seizoen, ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Paul wordt vertolkt door Matthew Morrison, die je ongetwijfeld nog kent al Will Schuester uit ‘Glee‘.

Het veertiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat in de VS van start op 28 september.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content