Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze wisten de zwangerschap al die tijd geheim te houden.

VERRASSING: Stijn en Nuria van ‘Blind Getrouwd’ zijn ouders geworden!

Negen maanden lang hebben ze de zwangerschap geheim kunnen houden, maar nu mag VTM melden dat ‘Blind Getrouwd’-koppel Stijn en Nuria ouders zijn geworden van een zoontje. Proficiat!


 

Welkom, Victor


Stijn en Nuria, het allereerste Vlaamse ‘Blind Getrouwd’-koppel, maakte er in interviews geen geheim van dat ze niet heel lang wilden wachten met kinderen. Op 5 maart, zo’n twee jaar en drie maanden na hun jawoord, zijn de twee de trotse ouders geworden van Victor Van Poucke, een flinke zoon. De baby stelt het heel goed en de ouders zijn dolgelukkig. ‘Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden’, zegt Nuria over het moederschap, ‘Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan.’

Ook Stijn loopt over van geluk. ‘Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect… We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man!’, klinkt het bij hem. Stijn en Nuria postten zonet elk een schattige foto op Instagram om de geboorte van Victor aan te kondigen.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '