https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

Vooral haar eigen imitatie vindt ze niet geslaagd.

Actrice verkleedt haar gezin voor Halloween als ‘Friends’-cast, maar Courteney ‘Monica’ Cox is niet onder de indruk

Herlinde Matthys

Actrice Sara Foster hulde zichzelf én haar twee dochtertjes in een halloweenkostuum geïnspireerd op Rachel, Monica en Phoebe uit de populaire serie ‘Friends’. Ze postte het resultaat op Instagram, waar Courteney Cox – de échte Monica – het niet kon laten commentaar te geven.


Sara Foster is vooral bekend van haar rol als Jen Clark in de Amerikaanse serie ‘90210’. De actrice heeft twee jonge dochtertjes, en wat doet een Amerikaans gezin eind oktober? Zich verkleden voor Halloween natuurlijk! Sara zocht haar inspiratie bij de gigantisch populaire serie ‘Friends’. Haar jongste dochter stak ze in een blonde pruik met gitaar, haar oudste kreeg het typische Rachel-kapsel en zijzelf kroop in de huid van Monica. Het resultaat postte ze op haar Instagrampagina.

Emoji-applaus


Niemand minder dan collega-actrice Courteney Cox, die we natuurlijk allemaal kennen als de échte Monica, reageerde op de foto. Ze gaf een emoji-applaus voor de mini-Rachel en -Phoebe, maar over haar eigen imitatie was ze duidelijk minder enthousiast. ‘Wie in godsnaam ben jij’, schreef ze als reactie.

 

De comment was natuurlijk al lachend bedoeld, en Sara ging maar al te graag in op het plaagstootje. ‘Ik ben Monica’, antwoordde ze. ‘Jij hebt duidelijk nog nooit naar ‘Friends’ gekeken.’ Touché! Een reactie die op heel wat likes – meer dan 1.200 – kon rekenen bij de fans die vol plezier meelazen. Maar met deze paar zinnen was hun amusant onderonsje nog niet afgesloten.

Courteney bewees nog maar eens dat ze een heerlijk gevoel voor humor heeft, en beëindigde deze ‘discussie’ met de ultieme respons: ‘Jij duidelijk ook niet.’ We moeten ze ook wel een beetje gelijk geven, want Sara draagt iets wat moet doorgaan als een Central Perk-short, maar Monica heeft nooit gewerkt in deze bekende koffiezaak. Vandaar de bijhorende kok-emoticon op het einde van haar bericht. Met meer dan 1.500 likes wint ze dan ook met voorsprong dit robbertje online vechten. Tja, als je iets doet, moet je het goed doen hé!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content