Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

YES: ‘Dertigers’ is héél binnenkort terug met een tweede seizoen

De dertigers van ‘Dertigers’ houden ons opnieuw gezelschap in de eerste weken van het jaar. Het tweede seizoen van de reeks begint op maandag 6 januari, bijna exact een jaar nadat we voor ’t eerst kennismaakten met de gezellige groep vrienden.


Als je wil weten hoe het een half jaar nadat we hen achterlieten gesteld is met Nora, Saartje, Tinne, Pieter, Alex en Bart, zap je vanaf maandag 6 januari elke weekdag rond 22u05 naar Eén. Net als een jaar geleden volgen we zes weken lang de o zo herkenbare en alledaagse maar toch ook zo interessante leventjes van de groep dertigers.

6 maanden later


Zijn Pieter en Saartje een koppel nadat ze kusten in de lift? Hoe is het met kersverse moeder Nora gesteld, nu ze haar baby als alleenstaande moeder opvoedt? Zijn Alex en Elias nog zo verliefd als toen we hen het laatst zagen? En vooral: weet Tinne ondertussen al dat lafaard Bart haar bedroog? Dat zijn de vragen die elke fan beantwoord wil zien in het tweede seizoen.

Eén geeft al enkele leuke weetjes weg. Zo zijn Alex en Elias ondertussen verloofd! Elias (Yemi Oduwale) vroeg zijn vriend ten huwelijk op reis op Ibiza, en die zei natuurlijk ja. Bij Tinne en Bart is er iets minder rozengeur en maneschijn. Ze zijn in relatietherapie, maar voor Tinne is het moeilijk om Bart opnieuw te vertrouwen, ook al houdt die laatste zijn ontrouw nog altijd geheim. Wanneer de Nederlandse Anke opnieuw opduikt, komt de relatie nog meer onder druk te staan.

© Eén

Nora is al zes maanden single mama van dochtertje Ina. De rest pusht haar om opnieuw te daten, maar Tinder is niet echt haar ding. Die ene collega op school daarentegen… Saartje trekt naar Londen voor een stage bij een fotograaf. Betekent dat dat ze haar lief Pieter moet achterlaten? Of is het niets geworden tussen de twee? Zoveel laat Eén helaas nog niet los. Nog 18 keer slapen en we komen het te weten!

Meer programma’s om naar uit te kijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '