Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

+ een documentaire over Jack Nicholson!

Van ‘Coco’ tot ‘Eat Pray Love’: met deze films zoek je deze week verkoeling op

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is komkommertijd! En je weet wat dat wil zeggen: weinig nieuws, maar ook een lege tv-gids. Wij sprokkelden enkele films en een documentaire bijeen, zodat je toch weet wat te doen als je thuis voor de buis zit en niet weet wat te kijken op tv.

Crawl

Tijdens een orkaan van categorie 5, komt een vrouw terwijl ze haar vader probeert te redden vast te zitten in een huis dat onder water staat en moet ze voor haar leven vechten tegen alligators.

Maandag 18 juli om 20u35 op VTM 4.

Dr. Jack and Mr. Nicholson

In deze documentaire zien we hoe acteur Jack Nicholson een van de bekendste filmsterren ter wereld werd.

Dinsdag 19 juli om 19u05 op Canvas.

Little Italy

Nikki en Leo zijn hun opbloeiende romance aan het ontdekken, terwijl het oorlog is tussen de concurrerende pizzeria’s van hun families.

Woensdag 20 juli om 20u40 op VTM 3.

The Sisterhood of The Traveling Pants

Vier vriendinnen vinden een tweedehands jeansbroek die hen alle vier, ook al hebben ze elk een andere maat, perfect past. Terwijl ze voor het eerst de hele zomer apart spenderen en elk hun eigen weg gaan, wisselen ze de broek uit om zo toch in contact te blijven.

Donderdag 21 juli om 20u30 op Play5.

Bad Times at the El Royale

Begin de jaren 1970 checken vier vreemden in in het El Royale Hotel. Het hotel is verlaten, op een receptionist na. Sommige redenen van de nieuwe gasten om daar te zijn, zijn niet zo onschuldig en sommigen zijn niet wie ze lijken te zijn.

Donderdag 21 juli om 20u35 op VTM 3.

Eat Pray Love

Liz beseft hoe ongelukkig ze in haar huwelijk eigenlijk is en dat haar leven een andere wending moet krijgen. Na een pijnlijke scheiding vertrekt ze op wereldreis om zichzelf te vinden.

Vrijdag 22 juli om 20u35 op VTM 3.

I Am Legend

Jaren nadat een plaag het grootste deel van de mensheid heeft gedood en de rest in zombies heeft veranderd, is de enige overlevende in New York City op zoek naar een ​​remedie.

Vrijdag 22 juli om 23u10 op Play4.

Coco

Miguel droomt ervan om een grootse muzikant te worden, maar het verbod op muziek van zijn familie houdt dat tegen. Hij gaat het Land van de Doden binnen om zijn betovergrootvader, een legendarische zanger, te vinden en de ban op muziek op te heffen.

Zaterdag 23 juli om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '