Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jonathan Hession via Netflix

Zo wordt duidelijk dat we geen vleugels te zien zullen krijgen...

In trailer van ‘Fate: The Winx Saga’ leren we meer over de Netflixremake

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Slechts enkele dagen voor de release deelt Netflix eindelijk de officiële trailer van de ‘Winx Club’-remake. En die geeft al enkele hele belangrijke zaken prijs over ‘Fate: The Winx Saga’!


In december kregen we een teaser voor de langverwachte Netflix Original ‘Fate: The Winx Saga‘ te zien. Die gaf ons al een idee van wat we aanstaande vrijdag 22 januari mogen verwachten – zoals chemie tussen Bloom en Sky – wanneer de liveactionremake op de streamingdienst staat. Nu is er ook een officiële trailer voor de zesdelige reeks en die geeft nog meer prijs.

Zo zien we de schattige eerste ontmoeting tussen fee Bloom en specialist Sky en zien we hoe de feeën Terra (aarde), Aisha (water), Musa (empathie) en Beatrix (bliksem) het element waarmee ze zijn geboren leren beheersen. Daarnaast horen we hoe Stella, die het licht als kracht heeft, uitlegt dat feeënmagie gelinkt is aan hun emoties, zoals liefde, haat en angst: ‘hoe sterker de emotie, hoe sterker de magie’. We maken ook een eerste kennis met hun vijanden, namelijk de Burned Ones en zien vuurfee Bloom worstelen met haar nieuwe leven. Tenslotte bevestigt ze ook waar we al voor vreesden: ‘Ik ben gewoon een beetje teleurgesteld dat ik geen enkel paar vleugels heb gezien.’ Idem dito! Wat dan weer wel cool is, is dat hun ogen oplichten als ze hun krachten gebruiken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '