Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Is dat Nadia die we daar toch terugzien?

TRAILER: nieuwe personages zorgen in vierde seizoen van ‘Élite’ voor drama

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix blijft maar gooien met de ‘Élite’-content. Nadat het de teasers van vier kortverhalen lanceerde, deelt de streamingdienst ook een trailer voor het vierde seizoen van de Spaanse serie. En het wordt meteen duidelijk: die nieuwe afleveringen zitten weer boordevol drama en sexy scènes!


Ester ‘Carla’ Expósito en Mina ‘Nadia’ El Hammani zien we even terug in de kortverhalen die op 14, 15, 16 en 17 juni op Netflix verschijnen, maar we zullen het duo, Danna Paola, Álvaro Rico en Jorge López helaas moeten missen in het vierde seizoen van ‘Élite’. De acteurs namen namelijk afscheid van Las Encinas en hun personages in een emotionele video.

Of toch niet helemaal? In de trailer voor het nieuwe seizoen zien we Nadia, gespeeld door Mina El Hammani, terug! In de scène belt ze met Guzmán en vraagt ze wie dat meisje is. Blijft ze dan toch in de reeks? Verder zien we geen Carla, Lu of Valerio, maar er zijn wel vier nieuwe troublemakers die hun plaats waardig innemen. Manu RiosCarla DíazMartina Cariddi en Pol Granch vervoegen de cast als Patrick, Ari, Mencía en Phillippe. En die nieuwe gezichten lijken voor héél wat drama te zorgen. Als Ander wordt gevraagd wat er gebeurde toen ‘ze’ arriveerden, antwoordt hij ‘ze bedorven alles’.

Ambulance


In de trailer zien we hoe Samuel en Guzmán problemen lijken te hebben met elkaar, hebben Omar en Ander het over fantasieën, zien we Cayetana met een Frans-Spaanse prins en lijkt Rebeka een nieuwe love interest te hebben. Daarnaast zien we heel veel sexy scènes, feestjes, vechtpartijen en wordt er weer iemand met een ambulance afgevoerd… Zou er alweer een moord gebeuren? Wat er ons ook te wachten staat in het vierde seizoen van ‘Élite’, we ontdekken het op 18 juni!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '