Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De Spaanse 'Sex and the City' is binnenkort terug!

TRAILER: het tweede seizoen van ‘Valeria’ wordt muy caliente

Vorig jaar maakte ‘Valeria’ de eerste lockdown een pakje heter. Heel binnenkort is de Spaanse ‘Sex and the City’ terug met een tweede seizoen, en de trailer doet vermoeden dat het vervolg nog een pakje pikanter zal zijn. Madre mía!


Seizoen 1 van ‘Valeria’ eindigde met een grote vraag voor het hoofdpersonage: zal ze haar ziel verkopen aan haar uitgever en beginnen schrijven onder een mannelijk pseudoniem? Uit de trailer blijkt dat ze nog steeds geen antwoord heeft. Ook haar romance met Victor is nog een groot vraagteken. Gelukkig zijn Valeria’s vriendinnen er nog altijd om mee na te denken over haar vraagstukken, bij voorkeur bij een cocktailtje of een biertje.

De thema’s in het tweede seizoen blijven dezelfde als die in het eerste: seks, de struggle van volwassen zijn, seks, de struggle van vrouw zijn, seks, liefde en carrièrestruggles. En ook wel seks. De Spaanse Netflix kondigde aan dat het tweede seizoen op vrijdag 13 augustus verschijnt. Vermoedelijk geldt dat ook voor ons land.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer series om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '