Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De actiekomedie is van de maker van 'The Rookie' en de regisseur van 'The Bourne Identity'.

TRAILER: ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo speelt hoofdrol in nieuwe serie ‘The Recruit’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Fan van Noah Centineo? Of actiekomedies? Dan hebben wij misschien wel de streamingtip voor jou! In ‘The Recruit’ speelt de ‘To All The Boys’-acteur een advocaat bij de CIA en komt hij in allerlei moeilijkheden terecht. Netflix loste de trailer.

Advocaat, Owen Hendricks, die net is begonnen bij de CIA raakt verstrikt in een gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige bron dreigt de aard van haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen, tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. Het is aan Owen om de situatie onder controle te krijgen.

‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo speelt de hoofdrol van Owen. Verder zien we ook Laura Haddock (‘Guardians of the Galaxy’), Aarti Mann (‘The Big Bang Theory’), Colton Dunn (‘Superstore’), Fivel Stewart (‘Atypical’), Vondie Curtis Hall (Daredevil’), Byron Mann (‘Arrow’), Angel Parker (‘The Rookie’) , Kaylah Zander (‘Chilling Adventures of Sabrina’) en meer.

‘The Recruit’ is van de maker van ‘The Rookie’ en de regisseur van ‘The Bourne Identity’. De reeks bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 16 december te streamen via Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '