https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In de film zullen we zien hoe de jonge royal worstelde met haar koninklijke status en haar huwelijk.

TRAILER: Kristen Stewart speelt een fantastische Diana in ‘Spencer’

Ysaline Pollet

Dankzij de teaser konden we al een glimp opvangen van Kristen Stewart die voor haar nieuwe film in de huid kruipt van wijlen prinses Diana. Nu is er ook een officiële trailer voor ‘Spencer’ en die laat alleen maar meer zien hoezeer de rol op Kristens lijf geschreven is.


Wie ‘The Crown’ op Netflix heeft bekeken, zag Emma Corrin – die het trouwens ook fantastisch deed – in de huid kruipen van prinses Diana. Voor een nieuwe film over de Britse royal zal niemand minder dan Kristen Stewart de rol op zich nemen. En de trailer bewijst alleen maar meer dat de ‘Twilight’-actrice een perfecte castingkeuze was.

Kerstperiode


‘Spencer’ – die trouwens Diana’s oorspronkelijke achternaam van voor ze trouwde kreeg – vertelt het verhaal van Lady Di, de beroemde mama van prins William en prins Harry. In de film zullen we zien hoe de jonge royal worstelde met haar koninklijke status en haar huwelijk. Het verhaal speelt zich af tijdens de kerstperiode op Sandringham Estate, een buitenverblijf van koningin Elizabeth. Het gaat al een tijdje niet goed tussen prinses Diana en prins Charles en geruchten over affaires en een scheiding doen de ronde. Maar voor de feestdagen wordt er vrede gesloten. ‘Spencer’ laat zien wat er tijdens die noodlottige dagen zouden kunnen gebeurd zijn.

‘Spencer’ is vanaf 5 november te zien in de bioscoop. Of de film ook meteen op die datum in ons land zal gelanceerd worden, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content