Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros. Pictures

Onder anderen Robert Pattinson moet de wereld redden van de ondergang.

ZIEN: Christopher Nolan lanceert tweede trailer van nieuwste film ‘Tenet’ in populair spel ‘Fortnite’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De nieuwste film ‘Tenet’ van de steengoede regisseur Christopher Nolan, bekend van onder andere ‘Inception’ en ‘The Dark Knight’, komt deze zomer in de bioscoop. Als promostunt werd de tweede trailer voor de actieprent gelanceerd in het populaire spel ‘Fortnite’.


Als regisseur  Christopher Nolan een film maakt, mag je er zeker van zijn dat het een kaskraker wordt. Zo scoort ‘Inception’ met Leonardo DiCaprio en Joseph Gordon-Levitt 8,8/10, ‘The Dark Knight’ met Heath Ledger en Christian Bale 9/10 en ‘Interstellar’ met Matthew McConaughey en Anne Hathaway  8,6/10 op de bekende filmsite IMDb. Zijn langverwachte, nieuwste creatie ‘Tenet’ komt deze zomer in de bioscoop, als het coronavirus er geen stokje voor steekt. We kregen eind vorig jaar al een eerste trailer te zien en om ons geduld te belonen, lanceerde Warner Bros nu een tweede trailer. Dat deed de filmproducent op een wel heel speciale manier.

Unieke stunt


De video was plots in première te zien in het razend populaire videospel ‘Fortnite‘. Spelers legden even hun virtuele wapens neer om samen naar de trailer te kijken. Voor wie dit moment gemist heeft, legde David Ahmadi het vast op camera te midden van zijn spelletje.

Het is trouwens niet de eerste keer dat ‘Fortnite’ het uitverkoren platform is voor zo’n stunt. Eerder kon je in het spel ook al een exclusieve scène uit ‘Star Wars Episode IX: Rise of Skywalker’ zien en DJ Marshmello en Travis Scott traden er zelfs al eens virtueel op.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Tenet’ is zoals we van Christopher Nolan gewend zijn opnieuw een epische actiefilm. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de internationale spionage. Het gaat over tijdreizen, communiceren met de toekomst en het redden van de wereld. De cast bestaat onder anderen uit John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine en Kenneth Branagh.

De film speelt normaal vanaf 22 juli bij ons in de bioscoop, maar die datum is dus nog een beetje onder voorbehoud door de coronacrisis.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '