Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het gaat er in de nieuwe afleveringen duidelijk nog een pak heviger aan toe.

TRAILER: zwaardgevechten, vuurballen en doodenge monsters in ‘The Witcher’ seizoen 2

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Zo’n twee jaar na het eerste seizoen krijgen we op 17 december eindelijk ‘The Witcher’ seizoen 2 te zien. Netflix loste afgelopen zomer al een teaser van de nieuwe afleveringen en nu krijgen we de officiële trailer te zien.


The Witcher’ gaat over monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill) die probeert zijn plek te vinden in een wereld waarin de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër Yennefer (Anya Chalotra) en een jonge prinses Cirilla (Freya Allan) van Cintra die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

Mysterieuze kracht


Het eerste seizoen, hoe ingewikkeld het soms ook was, had ons onmiddellijk in zijn greep. We waren dan ook enorm enthousiast toen we hoorden dat de opnames van een tweede seizoen al begin 2020 van start gingen in het Verenigd Koninkrijk. Helaas zorgde het coronavirus, what else?!, voor een domper op de feestvreugde en moeten we nóg tweeënhalve maand wachten vooraleer we de droge humor én scherpe kaaklijn van Geralt kunnen terugzien op ons kleine schermpje.

In ‘The Witcher’ seizoen 2 is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt prinses Ciri daarom naar zijn geboortedorp Kaer Morhen omdat dat de veiligste plek is die hij kent. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor het heerschappij moet Geralt prinses Ciri beschermen tegen nog iets dat veel gevaarlijker is: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Zwaardgevechten, vuurballen en enge monsters


In de teaser zagen we al dat Yennefer gelukkig nog leeft en dat Geralt Ciri traint om haar krachten beter te leren beheersen. In de officiële trailer die Netflix de wereld instuurde, wordt duidelijk dat het er in seizoen 2 nog een pak heviger aan toe zal gaan. ‘De oorlog is net begonnen’, klinkt het. Yennefer heeft de zware taak om de boel te proberen redden, maar ze zit helaas gevangen. Ondertussen doet Geralt er alles aan om Ciri te beschermen, maar er zijn heel wat vijandige kapers op de kust. En tussen al die zwaardgevechten en vuurballen door duiken er uiteraard ook een aantal doodenge monsters op die Geralt vakkundig een kopje kleiner maakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nieuwkomers


In ‘The Witcher’ seizoen 2 duiken heel wat nieuwkomers op waaronder Kristofer Hivju die Tormund Giantsbane speelde in ‘Game of Thrones’Yasen Atour (Coen) bekend van ‘Ben-Hur’ en ‘Robin Hood’, Paul Bullion (Lambert) bekend van ‘Peaky Blinders’, Thue Ersted Rasmussen (Eskel) bekend van ‘Fast and Furious 9’ en Aisha Fabienne Ross (Lydia) bekend van ‘The Danish Girl’.

Nog meer om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '