Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Wie had toen gedacht dat er achter die onschuldige glimlach een verleidende vamp schuilde?

‘Temptation’-throwback: Lizzy liet zich tot twee keer toe verleiden tot een fotoshoot in Flair

We beschikken bij Flair over een sterk collectief geheugen. De prachtige rode haren van verleidster Lizzy uit ‘Temptation Island’ deden dan ook een gezamenlijk belletje rinkelen op de redactie en na een korte zoektocht stootten we op de oorzaak: de verleidster stond tot twee keer toe in ons blad te pronken.


Tegenwoordig haalt Lizzy uit Ertvelde elke vrijdag op VIJF haar trukendoos boven om Roger aan haar haak te slaan. Maar anno 2016 was ze een onbekende 19-jarige studente kleuteronderwijs die graag van ons wilde weten welke kleuren haar best gaan. Als een volleerd model poseerde de verleidster voor onze lens, met dit mooie kiekje tot gevolg. Voor de geïnteresseerden: Lizzy staat best met warme kleuren als spicy rood, nootmuskaatbruin of olijfgroen. Van zachte pastels en harde kleuren als zwart en fuchsia blijft ze beter weg.

Lizzy had duidelijk ambities als model, want in Flair 18 van 2015 vonden we haar weer terug. Als een echt beautymodel showde ze toen de trend van de pruimkleurige lippen. Wie had gedacht dat achter die onschuldige glimlach een verleidende vamp schuilde?

Meer ‘Temptation Island’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '