Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Haren trekken, kletsen, keel dichtknijpen... Fabrizio doet het allemaal.

‘Temptation Island’-verleider Fabrizio: ‘Ik hou wel van kinky seks’

Robine van Tilburg

‘Temptation Island’-vrijgezel Fabrizio was gisteravond te gast bij Goedele Liekens in ‘Goedele on Top’. En of het een spannend gesprek was…


Fabrizio bevestigt bij Goedele dat alles wat hij op ‘Temptation Island’ zegt en doet, volledig écht is. Daniëlle had hem dus echt gekwetst. Dat was geen toneel. Bij het bekijken van de beelden leek hij het zelfs opnieuw moeilijk te krijgen. Verder vertelt de populaire vrijgezel dat hij vroeger erg onzeker was.

Kinky seks


In de eerste helft van het gesprek vraagt Goedele ongegeneerd naar Fabrizio’s voorkeuren in bed – of op de keukentafel. De verleider vertelt een beetje voorzichtig dat hij het wel graag kinky heeft, waarop Goedele haar ‘kinkymeter’ bovenhaalt. Haren trekken, kletsen, keel dichtknijpen… Fabrizio doet het allemaal.

Grappig detail: als je goed oplet – of gewoon ogen in je hoofd hebt – zie je dat Goedeles verliefde blik intenser en intenser wordt naarmate het interview vordert. We zouden bijna denken dat Goedele zelf weleens op ‘Temptation Island’ zou willen vertoeven met Fabrizio. De volledige aflevering kan je hier bekijken.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '