Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Ongezien onwennig was het, toekijken hoe de mannen compleet onvoorbereid hun zwakste sneren richting de verleiders slingerden.

15 x onnodige beledigingen en hopeloos haantjesgedrag tijdens de ontmoeting met de verleiders

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Vorige week zagen we de eerste twee afleveringen van het elfde ‘Temptation Island’-seizoen. En vandaag, in aflevering drie, moeten de mannen naar goede gewoonte willens nillens de verleiders ontmoeten. En dat schouwspel was ook dit jaar weer smakelijk om zien.


Het ontmoetingsmoment begint al meteen met een leugen. Dat Sidney maar ‘een klein beetje’ zenuwen heeft om de potentiële verleiders van zijn Demi te ontmoeten, spreekt zijn nerveus handengeknijp stellig tegen.

Daar zijn ze! De sterren van de avond. Met hun fakkels in de aanslag stappen de verleiders al dan niet gespeeld zelfverzekerd op de mannen af.

Rick maant de mannen nog goedbedoeld aan om het leuk te maken omdat ze in ‘het land van de glimlach’ – waar blijft hij het toch halen – zijn…

… maar Rogers gezicht staat al meteen op onweer. Het kalf is duidelijk al verdronken.

Tijd voor de verleiders om hun meest vernietigende zinnetjes boven te halen. Naar waar Gaetan juist wijst wanneer hij Roger duidelijk probeert te maken dat hij over meer kwaliteiten dan hij beschikt, is ons tot nog toe onduidelijk. Zijn ringbaardje? Zijn mislukte knipoog? Zijn oren die hij in zijn pet propte? Wie zal het zeggen...

Het gezellige is dat de verleiders niet eens hun best hoeven te doen om de mannen op hun paard te krijgen. Zelfs een dwaze zin als ‘Ik ben Maxime en mij zal je nog vaak bij je vriendin zien’ – wat overigens allesbehalve rijmt – doet de stoom uit hun oren komen. Waar onze tenen écht van gaan krullen is van der verschrikkelijk onnodige beledigingen die de mannen de verleiders vervolgens toewerpen.

Er zijn grenzen, Sidney. Giorgio heeft ook zijn gevoelens. Zien we daar een traantje blinken? We zouden de Italiaanse kleerkast bijna willen omhelzen.

Wanneer Maxime Roger voorstelt om een potje te boksen, worden we getuige van de gênantste non-verbale communicatie in de geschiedenis van ‘Temptation Island’. Roger noemt Maxime te klein en gooit een kusje. Die laatste gooit een kusje terug waarop Roger zijn wenkbrauwen een paar keer ophaalt – om Maxime te imponeren, denken we. Waarop Maxime hem opnieuw na-aapt. What just happened?

 

En alsof dat hele gebeuren nog niet voor genoeg plaatsvervangende schaamte in deze aflevering zorgde, gingen de mannen vervolgens nog heldhaftig verslag uitbrengen bij de verleidsters… de bluffers!

 

Om héél erg eerlijk te zijn zijn alle andere scènes van deze derde aflevering het vernoemen niet echt waard. Tot volgende week, ramptoeristjes!

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '