Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

De remmingen verdwijnen met alle gevolgen van dien.

Regels worden drastisch verbroken in beide villa’s van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys

Buckle up, want in de aflevering van morgen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ schakelen de deelnemers een versnelling hoger. De remmingen verdwijnen en belangrijke regels worden bewust genegeerd.

Wie dit seizoen naar ‘Temptation Island: Love or Leave‘ kijkt voor de drama, bleef de afgelopen afleveringen niet op zijn of haar honger zitten. Van de vier koppels zijn er al twee uit elkaar, Donna en Nico en Delphine en Bert. En het happily ever after van een derde koppel – Aylin en Efrain – trekken we serieus in twijfel.

Zoenskills

Beide koppelhelften van één stelletje steken het zelfs niet onder stoelen of banken dat ze al kriebels hebben voor een van de vrijgezellen in de villa’s. Bij de mannelijke singles is het Jimi die Donna’s hart sneller doet slaan. De twee houden ervan om samen dutjes te doen in de zetel of lekker lang te knuffelen, maar in de aflevering van morgen gaan ze een stapje verder.

De fysieke aantrekkingskracht hing al een hele tijd in de lucht, zeker na die sexy lapdance van Jimi. ‘Als ik in haar ogen keek, kon ik het niet stoppen’, aldus Jimi. ‘Ik moest haar gewoon kussen.’ Volgens Jimi ging het om een klein kusje, maar de beelden tonen ons toch iets anders. Donna is alleszins tevreden over zijn zoenskills, en ook bij Jimi smaakt het naar meer.

Slaapkamer

Bij de vrouwelijke verleidsters is het Laure die Nico helemaal wild maakt. Ook zij liggen gezellig samen in de zetel, wanneer het ‘onvermijdelijke’ gebeurt. Nico zet zich een beetje recht en gaat op zijn doel, de lippen van Laure, af. Zij belanden uiteindelijk samen in Nico’s slaapkamer. Benieuwd of het bij kussen zal blijven…

‘Temptation Island: Love or Leave’ kan je elke vrijdag om 20u35 zien op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '