https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo heeft Khloé het over een tweede kindje en zijn Kourtney en Scott weer enorm close.

TEASER: veel ugly crying en drama in allerlaatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’

Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie en Kendall trekken de stekker uit ‘Keeping Up With The Kardashians’. In maart verschijnt in Amerika het nieuwste en tegelijkertijd ook allerlaatste seizoen. E! dropte een teaser en het ziet er naar uit dat we als afsluiter opnieuw heel wat traantjes en drama mogen verwachten.


2020 zal niet enkel de geschiedenisboeken ingaan als het jaar waarin het coronavirus de hele wereld in zijn greep hield. De populairste familie op deze aardbol, de Kardashians/Jenners, kondigde namelijk ook aan dat ze stoppen met hun realityreeksKeeping Up With The Kardashians‘. Maar liefst veertien jaar en twintig seizoenen lang gaven Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie en Rob een inkijk in hun dagelijkse leven. ‘Zonder de show zou ik niet zijn wie ik vandaag ben en ik ben ook ontzettend dankbaar voor de steun die jullie ons de voorbije 14 jaar gegeven hebben. Het programma heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd in het krijt bij de personen die een rol gespeeld hebben bij het vormen van onze carrières en ons leven voor altijd veranderd hebben’, zei Kim toen op Instagram.

‘Onze gekke familie’


Het nieuwe seizoen werd vorig jaar opgenomen en de laatste draaidag vond plaats begin januari. De zussen en hun momager Kris namen toen afscheid in stijl met bubbels en beignets. Het resultaat van dit alles verschijnt vanaf 18 maart op E!. De Amerikaanse zender loste een teaser van de nieuwe afleveringen en die beloven, we hadden natuurlijk niets anders verwacht, weer boordevol drama te zitten. Zo zien we hoe Kris en Kim – met veel ugly crying – aan de crew laten weten dat ze de stekker uit de show trekken, Khloé die met Tristan babbelt over een tweede kindje, Kourtney en Scott die weer heel close zijn en nog veel meer. Op de achtergrond speelt ‘Sign of the Times’ van Harry Styles om het geheel nog iets melodramatischer te maken. ‘We dachten niet dat iemand geïnteresseerd zou zijn in een show over onze gekke familie’, horen we Kim zeggen. Vele jaren en nog meer miljoenen later is duidelijk het tegendeel bewezen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nieuwe deal


Het ziet er trouwens naar uit dat we Kim en co niet lang zullen moeten missen op het kleine schermpje. De bekende familie sloot namelijk een deal met Disney voor een nieuw project voor de streamingdienst Hulu. Het is nog niet bevestigd of dit om een nieuwe realityreeks zou gaan. In afwachting van dit alles kan je op Netflix de avonturen van de Kardashians/Jenners volgen in de eerste vier seizoenen van ‘KUWTK’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten