https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Amazon Prime Video

We weten ook wanneer de moderne liveactionremake van 'Cinderella' te zien zal zijn.

TEASER: Camila Cabello haalt haar krachtige stem boven als de nieuwe Assepoester

Ysaline Pollet

Camila Cabello speelt Assepoester in de nieuwe liveactionversie van ‘Cinderella’. Onlangs loste Amazon Prime Video een teaser voor die film en verklapte meteen ook de releasedatum van de remake erbij.


In april 2019 raakte bekend dat Camila Cabello de hoofdrol zou spelen in de nieuwe liveactionremake van ‘Cinderella’. Het moderne Assepoester-verhaal wordt geproduceerd door presentator James Corden die ook een van de muizen/lakeien speelt in de film. ‘Pitch Perfect’-maker Kay Cannon was de regisseur van dienst.

Naast Camila Cabello als Assepoester of beter gezegd Ella bestaat de cast uit sterren zoals ‘Pose’-acteur Billy Porter als de Goede Fee, ‘James Bond’-acteur Pierce Brosnan als de koning en vader van de prins, ‘Frozen’-actrice Idina Menzel als de stiefmoeder, ‘Speechless’-actrice Minnie Driver als koningin Beatrice en ‘The Craft: Legacy’-acteur Nicholas Galitzine als prins Robert.

In de moderne remake van een van onze favoriete sprookjes zien we Ella, een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen om kledij te ontwerpen groter zijn dan de wereld toelaat. Met de hulp van haar Fab G is ze in staat om door te zetten en haar dromen waar te maken.

Fab G


In de teaser horen we niet alleen Cabello’s dijk van een stem, maar zien we ook Billy Porter als de fabulous Fairy Godmother (die trouwens een prachtige outfit aanheeft!). Daarnaast kunnen we uit de video opmaken dat de film een humoristisch kantje zal hebben. Op het einde van de video horen we Camila’s personage tegen de Goede Fee zeggen: ‘Ja, ik was twee minuten geleden net aan het huilen en erover aan het zingen’, als die vraagt of ze naar het bal wil.

En uiteraard krijgen we ook een voorproefje van de muziek die te horen zal zijn in de muzikale remake. Met ‘You’re gonna know my name’ laat de ‘Señorita’-zangeres haar dijk van een stem horen. De nieuwe Assepoester-film is vanaf 3 september te streamen op Prime Video van Amazon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content