Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Mama Monique had ons vorige week al meteen gewaarschuwd voor het Engels van Sharon en Esmee. Het kleinste kind rook toen al dat er 'Eigen kweek'-Engels zat aan te komen.

8 x op taalkamp met Sharon en Esmee tijdens de tweede ‘Double Trouble’-aflevering

Robine van Tilburg

De Nederlandse ‘Double Trouble’-tweelingzusjes Sharon en Esmee zijn nog maar net aangekomen op de Bulgaarse camping, of hun taalcapaciteiten worden al op de proef gesteld.


Mama Monique had ons vorige week al meteen gewaarschuwd. Haar twee oogappeltjes zijn geen geboren polyglotten. Het kleinste kind rook toen al dat er ‘Eigen kweek’-Engels zat aan te komen.

Sharon en Esmee konden wel wat hulp gebruiken met hun tentjes op te stellen. Jammer genoeg spreken die Bulgaren blijkbaar geen Nederlands… Maar wat spreken ze dan wel?

Eten kopen in een Bulgaarse supermarkt is ook niet de makkelijkste opdracht als je ingeblikte soep zoekt, maar niet weet dat je een blik in ’t Engels ‘tin’ of ‘can’ noemt.

En nu nog een vriendelijke Bulgaar vinden die de boodschappen in zijn koelkest wil stockeren.

Na al dat harde werk gunt MTV Sharon en Esmee een massage. Tussen het gemekker door bleek dat de massage hen enorm beviel.

En nu nog de boodschappen gaan ophalen bij de buren. Dat doet de tweeling keurig met een flesje wijn in de hand ter bedanking. Nu nog de juiste woorden vinden…

Uiteraard begingen we zelf ook al heel wat taalflaters in het buitenland. Die van ons haalden gelukkig nooit het televisiescherm. Tot volgende week! Dan toveren Sharon en Esmee naar goede gewoonte weer een lach op je gezicht!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '