Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Prime Video

Gebaseerd op een boek van de schrijfster die ook de trilogie 'To All The Boys' publiceerde.

Een perfecte zomer, een eerste liefde en de kunst van het volwassen worden in de gloednieuwe serie ‘The Summer I Turned Pretty’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Ben jij grote fan van de filmtrilogie ‘To All The Boys’? Dan is er goed nieuws! Want er wordt opnieuw een bestseller boek van dezelfde schrijfster Jenny Han verfilmd! We kunnen ons verwachten aan meer liefde, vriendschappen, summer vibes en ook wat liefdesverdriet in de nieuwe reeks ‘The Summer I Turned Pretty’.

Prime Video komt op de proppen met een nieuwe reeks. En niet zomaar eentje, want de serie is van dezelfde hand van Jenny Han, de Amerikaanse schrijfster van de ‘To All The Boys’-trilogie. Zo werd een van haar boeken uit 2009 vanonder het stof gehaald en opnieuw onder de loep genomen. Midden juni kunnen we dus kijken naar ‘The Summer I Turned Pretty’, een gloednieuwe verfilmde reeks!

Perfecte zomer, vriendschappen en liefdesverdriet

In het drama ‘The Summer I Turned Pretty’ volgen we Isabel en de driehoeksverhouding met twee broers, de relatie met haar mama en de kracht van haar gesmede vriendschappen. De reeks is een coming-of-ageverhaal waarin we kennismaken met Isabels eerste liefde, de magie van die ene perfecte zomer, maar ook haar eerste gebroken hart...

Jenny Han, die het plot schreef, en Gabrielle Stanton vormen samen de showrunners van de reeks, en nemen met Karen Rosenfelt de productie op zich. Lola Tung kruipt in de huid van het hoofdpersonage Isabel, maar ook onder anderen Jackie Chung (‘Grey’s Anatomy’), Rachel Blanchard (‘Fargo’), Christopher Briney en Gavin Casalegno (‘Noah’ en ‘The Vampire Diaries’) kregen een rol te pakken in de serie.

Kijk vanaf 17 juni naar ‘The Summer I Turned Pretty’ bij Prime Video.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '