Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Onze vrienden lijken niet zo blij te zijn met de komst van het nieuwe schoolhoofd...

TEASER: Netflix stoomt ons klaar voor het derde seizoen van ‘Sex Education’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Geen dag waar we zo hard naar uitkijken als 17 september, want dan verschijnt het derde seizoen van ‘Sex Education’ ein-de-lijk op Netflix. Om ons klaar te stomen voor een nieuw schooljaar vol drama lost de streamingdienst een hilarische teaser.


Vorige maand liet Netflix weten wanneer we Otis, Maeve, Eric en co terug op de schoolbanken van Moordale High kunnen vinden, want het derde seizoen van ‘Sex Education’ verschijnt op 17 september op het streamingplatform. We kregen toen ook al de eerste beelden van dat nieuwe seizoen te zien. Daarop is te zien dat Otis en zijn klasgenoten een schooluniform dragen, een regel die ingevoerd werd door het nieuwe schoolhoofd Hope, gespeeld door ‘Girls’-actrice Jemima Kirke. Uit een teaser die Netflix nu deelt, kunnen we afleiden dat niet iedereen even blij is met haar komst.

Promovideo voor Moordale High


In de video moeten de leerlingen van Moordale High reclame maken voor de school, maar het enthousiasme is ver te zoeken. ‘Ik ben het nieuwe schoolhoofd om de school na het beleid van meneer Groff weer op de rails te krijgen’, vertelt Hope in de promovideo. Daarna is het aan onze vrienden Lily, Ola, Aimee, Otis, Eric en Maeve om de school in de spotlight te zetten. ‘Moordale geeft ons de kans om onze creativiteit de vrije loop te laten’, vertelt Ola. ‘Net zoals bij de chlamydia-uitbraak vorig jaar’, voegt Maeve daar ironisch aan toe. ‘Kies Moordale’, sporen de leerlingen (waaronder ook Adam!) aan, maar niemand die dat echt lijkt te menen.

Naast de directrice maken nog drie nieuwe personages hun opwachting. Jason Isaacs – die je kent als Lucius Malfidus – speelt Peter Groff, de succesvollere en arrogante broer van ex-directeur Groff. Dua Selah, een Amerikaans muzikant en dichter, maakt hun acteerdebuut in de rol van Cal, een non-binaire student op Moordale. En Indra Ové speelt de rol van Anna, de pleegmoeder van Maeves kleine zusje Elsie.

Het derde seizoen gaat verder op de spannende seizoensfinale van het tweede seizoen. Daarin kwamen we te weten dat Otis’ mama Jean zwanger is, zagen we hoe Isaac de ‘I love you’-voicemail van Otis voor Maeve verwijderde en koos Eric voor Adam en niet voor Rahim. Netflix verklapte ook al dat Otis in het derde seizoen veel seks heeft, dat Eric en Adam officieel een koppel zijn en dat Jean nog steeds zwanger is. Daarnaast wordt Jackson verliefd, verdiept Aimee zich in het feminisme en zou er nog ergens een verloren voicemail rondzwerven... Klinkt alleen maar veelbelovend!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer kijkplezier op komst: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '