Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Zo krijgen we de twee schattige katten van Asa Butterfield (Otis) te zien.

ZIEN: cast van ‘Sex Education’ deelt blik achter de schermen bij start van opnames van derde seizoen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Netflix maakte in februari al bekend dat er een derde seizoen komt van de populaire serie ‘Sex Education’. Die opnames zijn nu eindelijk van start gegaan en enkele acteurs en actrices gaven ons een kijkje achter de schermen.


Het tweede seizoen van ‘Sex Education’ staat al sinds half januari op Netflix, maar dat keken we natuurlijk in één ruk – pun intended – uit. We kijken reikhalzend uit naar seizoen drie, maar zoals bij vele series en films werden de opnames daarvan helaas uitgesteld door de coronacrisis. Gelukkig mogen de acteurs en actrices nu eindelijk terug op de set staan en zijn de opnames begonnen!

Spelletjes, zweepje en lockdownkapsel


Niet enkel wij, maar ook de cast is superenthousiast dat ze er terug mogen invliegen en daarom deelde de streamingdienst een kleine blik achter de schermen. Daarin zien we hoe enkele van de hoofdrolspelers zich voorbereiden om aan de nieuwe afleveringen te beginnen. Asa Butterfield (Otis) toont ons een glimp van zijn woonkamer én zijn twee schattige katten! Hij neemt ook een heleboel spelletjes mee naar de set. Gillian Anderson (Jean) moet naar eigen zeggen dringend naar de kapper, want ze loopt nog steeds rond met haar lockdownkapsel. Chris Jenks (Steve) geniet van een relaxerend badje. We zijn trouwens fan van zijn nieuwe coupe, hallo krullenbol! Connor Swindells (Adam) maakt zich dan weer klaar om zijn outfits te passen, maar raakt een beetje afgeleid door een zweepje...

We krijgen zelfs al een kleine spoiler te zien uit het nieuwe seizoen. Het hoofd van Chaneil Kular (Anwar) zit volledig ingekapseld in een gips?! We zijn nu al benieuwd wat de reden daarvoor is. Wanneer het derde seizoen van ‘Sex Education’ op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Wij hopen alleszins dat het weer in januari op de streamingdienst staat, fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '