Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO & CBS

Ook de romance van Carrie en Big uit 'Sex and the City' kende bijna een andere afloop...

Wat als Gossip Girl iemand anders was? Deze 5 series kregen bijna een ander einde

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Aan alle mooie liedjes komt een einde, zo ook aan onze favoriete series. Het slot van deze 5 bekende series is al lang bekend, maar toch hadden ze er helemaal anders uit kunnen zien.

1. ‘The Vampire Diaries’


Na een bijzonder emotionele confrontatie (lees: wenen, wenen, wenen!) met Damon offert Stefan zich op zodat zijn broer samen oud zou kunnen worden met Elena. De schrijvers van ‘The Vampire Diaries’ hadden eerst een volledig ander einde voor ogen waarin beide broers zouden sterven! Gelukkig voor ons veranderden ze nog van gedachten of we hadden na de seizoensfinale een héle dag zitten huilen.

2. ‘Pretty Little Liars’


In ‘Pretty Little Liars’ komen de meiden op het allerlaatste moment eindelijk te weten wie A.D. is: Alex Drake, de gemene tweelingzus van Spencer. Volgens actrice Troian Bellisario, Spencer Hastings in ‘PLL’, had oorspronkelijk eigenlijk enkel Toby door wie A.D. werkelijk was. De schrijvers waren bang dat kijkers te veel vraagtekens zouden plaatsen bij dit einde en besloten uiteindelijk dat de hele kliek het geheim ontdekte.

3. ‘Gossip Girl’


We vielen bijna allemaal van onze stoel toen we hoorden dat lonely boy Dan Humphrey de man achter het venijnige roddelplatform Gossip Girl was. Toch zou hij volgens de makers niet de eerste keuze geweest zijn voor die rol. De makers hadden eerst Eric Van der Woodsen in gedachten, maar gaven dat idee al snel op omdat het te doorzichtig was. Daarna wilden ze ‘die eer’ wegleggen voor Nate Archibald, maar ook hij moest wijken wegens té braaf.

4. ’13 Reasons Why’


Hannah Baker maakte een einde aan haar leven in het eerste seizoen van ’13 Reasons Why’. In eerste instantie wilden de schrijvers eigenlijk dat het tienermeisje haar zelfmoordpoging zou overleven. In dat scenario nam Hannah een overdosis pillen, maar vonden haar ouders haar net op tijd waarna ze haar maag lieten leegpompen. Maar de makers beslisten dat de boodschap in het uiteindelijke einde veel sterker was.

5. ‘Sex and the City’


Carrie en Big leefden nog lang en gelukkig, dat is het einde van onze favoriete serie aller tijden. Toch betreurt het brein achter ‘Sex and the City’ deze beslissing, want hij wilde net aantonen dat je als vrouw niet moet trouwen om gelukkig te zijn.

Wie vragen heeft over zelfmoord, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of op www.zelfmoordlijn1813.be.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '