https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ook Timothée Chamelet speelt mee.

Robert Pattinson en Lily-Rose Depp schitteren samen in nieuwe Netflixfilm

Robert Pattinson leek een tijdje van de aardbol verdwenen te zijn, maar de ‘Twilight’-acteur is helemaal terug! In de nieuwe Netflix Orginal ‘The King’ schittert hij aan de zijde van niemand minder dan Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet. Benieuwd!


De nieuwste Netflix OriginalThe King’ is geïnspireerd op een werk van Shakespeare en vertelt het verhaal van de jonge prins Hal (gespeeld door Timothée Chalamet), de toekomstige koning Hendrik V. Na het overlijden van Hals broer, de voormalig kroonprins, is het aan Hal om de troon te bestijgen. Maar net op dat moment maakt Engeland zich op voor een oorlog met Frankrijk.

Robert Pattinson, Lily-Rose Depp en Joel Edgerton


De rol van de Franse hertog The Dauphin is weggelegd voor Robert Pattinson. Joel Edgerton (bekend van ‘Red Sparrow’ en ‘The Great Gatsby’) kreeg de rol van Falstaff, de enige vriend van Hal. Lily-Rose Depp kruipt in de huid van de Franse Princess Catherine, vrouw van Hal en dochter van de Franse koning. Brad Pitt zal de film mee producen. Wanneer ‘The King‘ precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend. Ondertussen kan je je bezighouden met deze leuke nieuwe Originals.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content