Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV © MTV

In 'The Challenge' moeten realitygezichten de zotste opdrachten uitvoeren. De prijzenpot is 1 miljoen dollar.

Renan van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ doet mee aan internationaal MTV-programma

Renan Hellemans, de Antwerpenaar die in twee seizoenen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ te zien was, doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘The Challenge’. In het populaire MTV-programma wordt een bende realitygezichten samen in een huis gegooid en moeten ze de zotste opdrachten uitvoeren voor een prijzenpot van 1 miljoen dollar.


‘The Challenge’ is ondertussen al aan zijn 37ste seizoen toe. Normaal bestaat de cast uit Amerikanen en enkele Britten, maar voor ‘The Challenge: Spies, Lies and Allies’ werden realitygezichten van over de hele wereld gezocht. Zo kwam MTV bij Renan terecht. De Antwerpenaar deed mee aan seizoen 4 van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, waar hij het hart van de lieve Viktor brak, en keerde terug in het All Star-seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In ‘The Challenge’ zal Renan zich van een andere kant moeten laten zien, al kunnen zijn playboy skills hem ook wel verder helpen. Het spel draait namelijk niet alleen om opdrachten winnen, maar ook om vrienden maken, want zij kunnen ervoor zorgen dat je niet naar de eliminatieronde gestemd wordt. De challenges zien er alleszins weer niet van de poes uit. In de trailer zien we challengers op het dak van een auto liggen, weglopen van een explosie, meters boven water zweven en in een vliegtuig onder water zitten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

In ‘The Challenge: Spies, Lies and Allies’ nemen 17 internationale deelnemers het op tegen 17 Amerikanen. De show wordt gefilmd in Kroatië en uitgezonden in meer dan 190 landen. Bij ons is de eerste aflevering te zien op zondag 15 augustus.

Lees ook: 


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '