Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik ben naar huis!'

PREVIEW: kandidate ziet het niet meer zitten en loopt al huilend weg in ‘Regi Academy’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De strijd om Regi’s nieuwste single in te zingen gaat onverbiddelijk door. De lat ligt hoog en voor sommigen wordt het dan ook even té veel. Een kandidate ziet het niet meer zitten en loopt tijdens een coaching al huilend weg.

Eén van de kandidaten uit de Spaanse villa mag samen met the one and only Regi een single maken én staat binnenkort naast de dj in een bomvol Sportpaleis. De inzet is hoog en dat zorgt er onvermijdelijk voor dat de zenuwen enorm hoog gespannen zijn in ‘Regi Academy’. Vanavond krijgen de deelnemers een nieuwe opdracht voorgeschoteld: ze moeten een duet zingen. Helaas loopt dat niet bij iedereen zo vlotjes.

Naast de toon

Lars en Billi vormen een team en moeten samen ‘Kom Wat Dichterbij’ brengen. Tijdens de coaching met Lester wordt het pijnlijk duidelijk dat die laatste compleet naast de toon zit. Een jammere zaak, want ze bewees in de vorige rondes al dat ze heel wat talent heeft én een unieke stem. Lester zingt voor hoe het moet, maar bij een tweede poging gaat Billi opnieuw de mist in. ‘Je hebt ‘m nog altijd niet’, aldus Lester.

Kathleen stelt voor om de hit dan maar apart te zingen, omdat het duet echt niet lijkt te lukken, maar dat beschouwt Billi natuurlijk als falen. Ze bezwijkt onder de druk en ziet het even totaal niet meer zitten. Ze loopt al huilend weg en zegt: ‘Ik ben naar huis’.

Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet het vanavond, donderdag 29 september, om 20u40 in een nieuwe aflevering van ‘Regi Academy’ op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '