https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Belga

ZIEN: de copines van ‘Plan Coeur’ zijn in het echte leven even grappig als hun personages

Als je fan bent van ‘Plan Coeur’, is de kans groot dat je de schamele zes afleveringen – Veel. Te. Weinig – van het tweede seizoen allang achter de kiezen hebt. Je moet je drie favoriete frenchies dus alweer missen. Maar niet helemaal, want de actrices zijn terug te vinden op het internet en daar zijn ze meer dan het volgen waard.


Zita Hanrot (Elsa), Sabrina Ouazani (Charlotte) en Joséphine Draï (Emilie): zo heten de drie vriendinnen van ‘Plan Coeur’ in real life. Hoewel de drie enkel elkaars namen kenden – ze deden alledrie al wat acteerwerk in Frankrijk – voor ze in 2018 samen aan de serie begonnen te werken, zijn ze ondertussen zowat de beste vriendinnen geworden. In interviews zeggen ze zelfs dat hun band béter is dan die van Elsa, Charlotte en Emilie, want bij hen zijn er geen leugens in het spel. Klinkt logisch.

Ook met de mannen van de cast vormen ze ‘un vrai bande’, exact zoals in de serie. ‘We zijn onlangs nog samen gaan brunchen op zondag’, zei Sabrina in een interview. Trop chouette!

Moest je naast de drie vriendinnen trouwens ook Antoine missen – wat zeer begrijpelijk is – dan kan je hem op Instagram vinden onder @syrushahidi. Avec plaisir!

Charlotte en Emilie = Sabrina en Joséphine


Nog een leuk weetje: de actrices moeten qua komisch talent niet onderdoen voor hun personages, en dan vooral Sabrina (Charlotte) en Joséphine (Emilie) niet. De leukste scènes in de serie zijn – als je ‘t ons vraagt toch – die waarin Charlotte en Emilie de zoveelste geweldige dialoog voeren. De twee zijn rad van tong en leven volgens het principe dat plagen liefde vragen is, wat ze dan ook continu doen. Wel, Sabrina en Joséphine verschillen niet veel van hun personages, want ze doen exact hetzelfde in interviews. Onderstaande video is daarvan een prachtig voorbeeld, als je een beetje Frans begrijpt tenminste…


Beiden zijn dan ook aanraders om te volgen op Instagram. Joséphine post zowat elke dag een grappige foto, video of verhaal. Ook in het echt lijkt ze het soort hilarische vriendin te zijn die we allemaal in ons leven willen.

Laat ons hopen dat Joséphine of een van de anderen ons binnenkort via Instagram laat weten dat er een derde seizoen van ‘Plan Coeur’ komt. Dat is namelijk nog niet zeker. ‘Ik weet er helemaal niets over’, zei Marc Ruchmann, die Jules speelt, in juni in een interview. ‘Na het eerste seizoen waren we er vrij zeker van dat we een tweede zouden maken, maar nu niet.’ Laat ons hopen van wel!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content