Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

OEPS: Penn Badgley verklapt per ongeluk dat er een derde seizoen van ‘You’ op de planning staat

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Soms kunnen zelfs de beste acteurs hun mond al eens onbewust voorbijpraten. Het gebeurde eerder dit weekend ook bij Penn Badgley (aka Joe Goldberg). De ‘You’-acteur verklapte tijdens een interview per ongeluk dat er een derde seizoen van de Netflixserie op de planning staat.


Het tweede seizoen van de spannende thrillerserie staat nog maar net op Netflix, maar we weten nu al dat we een vervolg van ‘You’ mogen verwachten, althans als we Penn Badgley (33) mogen geloven. De acteur vertelde tijdens de Amerikaanse Entertainment Tonight’-show zonder het zelf te beseffen dat we ons aan een derde seizoen mogen verwachten.

Moet Joe gestraft worden?


Toen hij wilde antwoorden op de vraag of er in het tweede seizoen – spoiler alert! – een vrouwelijke seriemoordenaar aan het werk gaat, versprak hij zich. ‘Ze is een ander soort roofdier. Ze is helemaal anders dan mijn personage... Ik durf te wedden dat ze in seizoen drie...’, vertelde hij. Na het uitspreken van die laatste drie woorden, sloeg hij zich voor het hoofd.

Toen de journaliste wilde ingaan op zijn uitspraak, probeerde Badgley het onderwerp subtiel af te wimpelen. Hij stelde zijn eigen uitspraak in twijfel en zei plots dat hij helemaal niet wist of er een derde seizoen zit aan te komen. Nice try, Joe! Wat Badgley wel nog wist te zeggen, was dat hij vindt dat zijn personage gestraft mag worden voor zijn daden. ‘Wat dat betekent? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet’, vertelde hij.

In het tweede seizoen van ‘You’ is Joe verhuisd naar Los Angeles. Daar probeert hij zijn verleden en obsessie te vergeten, maar dat lijkt ‘m maar niet te lukken. Wij zijn dat seizoen nog volop aan het bingewatchen, maar de diehard ‘You’-fans zagen op het einde van seizoen twee ook al dat er een derde zit aan te komen. Afwachten geblazen, dus! Het volledige interview kan je hieronder bekijken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '