Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zal ze door de mand vallen? 😂

PREVIEW: Ella Leyers neemt haar zeilmaatjes beet met heerlijke maaltijd in ‘Over De Oceaan’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zes BV’s steken in het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ de Atlantische Oceaan over in een zeilboot. Daar zullen ze continu samenleven: van tandenpoetsen over slapen tot kokkerellen. Om dat laatste vlot te laten verlopen, beloofd elk bemanningslid alvast één zelfgemaakt gerecht te voorzien. Een opdracht die Ella creatief aanpakt.

Annelien Coorevits, Gert Verheyen, James Cooke, Jonas Geirnaert, Ella Leyers en Elodie Ouedraogo zeilden vanuit Gran Canaria meer dan 5000 kilometer naar het eiland Santa Lucia. Voor de zeilreis van start ging, kreeg elk bemanningslid een eigen taak die ze aan boord zo goed als mogelijk moesten vervullen.

Zo was Elodie verzorger van dienst, James bootmanager, Ella weervrouw en Annelien stond in voor de maaltijden. Die laatste pakte het echter slim aan. Omdat ze zelf geen professionele chef-kok is, gaf ze alle zeilers voor vertrekt een opdracht mee: één zelfgemaakt gerecht laten inblikken.

Lang leve take-away

Ella Leyers had zin in een Thaise curry, maar door een te drukke planning vol opnames kwam ze er simpelweg niet toe om achter het fornuis te kruipen. Haar oplossing? Afhaalmaaltijden to the rescue. In een preview zien we Ella dan ook een Antwerps restaurant binnenstappen. En terwijl ze op haar bestelling zit te wachten, nipt ‘De Ideale Wereld’-presentatrice gelukzalig van een wit wijntje.

Opwarmen en wat rijst koken, dat is het enige wat Ella nog rest aan boord van het zeiljacht. Ze is dan ook van plan haar geheimpje zo lang als mogelijk voor zichzelf te houden. Om dat te doen slagen, bedacht ze alvast enkele kooktips à la ‘Je moet de kruiden heel erg laten garen’. Wij zijn alvast benieuwd of ze door de mand zal vallen...

‘Over De Oceaan’ zie je elke maandag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '