Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© disney

'Fix those ears!'

ZIEN: nieuwe beelden van de langverwachte live-actionremake van Disneyfilm ‘Dumbo’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Disneyfans tellen ongeduldig af naar eind maart, want dan komt de live-actionremake van ‘Dumbo’ eindelijk in de bioscoop. In afwachting gaf Disney nu een tweede trailer vrij.


2019 wordt een heerlijk jaar voor alle Disneyfans. Ze worden namelijk getrakteerd op een hele reeks nieuwe live-actionremakes van klassieke Disneyfilms. De eerste in het rijtje is ‘Dumbo’. Iedereen lacht het kleine olifantje uit omwille van zijn grote oren. Wanneer ze bij het circus ontdekken dat hij daardoor eigenlijk kan vliegen, is hij plots een grote ster.

Betoverend


Helaas verkoopt de brute circuseigenaar de mama van Dumbo waardoor het beestje volledig in de put raakt en zijn magische krachten lijkt te verliezen. Benieuwd hoe dat gaat aflopen! In afwachting van de release van de film eind maart gaf Disney nu een tweede trailer vrij en die is al even betoverend als de eerste.

Dit keer krijgen we te zien hoe de circuseigenaar de pasgeboren Dumbo vernedert. ‘Wat is dat?! Een gezicht waar enkel een mama van kan houden. Je hebt tot morgenavond om dit op te lossen!’, aldus de baas tegen Colin Farrell of Holt die instaat voor de verzorging van de olifanten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '