Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  VRT

We weten ook al welke 8 bekende Vlamingen gastheer Eric Goens zal ontvangen.

Nieuw seizoen van ‘Het huis’ speelt zich opnieuw af in Vlaanderen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Eric Goens ruilt voor het vijfde seizoen van het Eén-programma ‘Het huis’ de villa in het verre Zuid-Afrika opnieuw in voor een stulpje in Vlaanderen. Daar zal elke week een bekende Vlaming openhartig over zijn of haar leven vertellen.


Eén zond in 2015 voor de allereerste keer ‘Het huis’ uit. In dit emotionele programma van Eric Goens verbleven bekende Vlamingen 24 uur lang in een villa en legden ze hun ziel bloot. Na twee seizoenen was het tijd voor iets anders. ‘Het huis’ werd plots ‘Die huis’, want Eric nam zijn gasten mee naar het verre Zuid-Afrika.

Boeiende gesprekken


Voor het vijfde seizoen keert Eric terug naar zijn roots, want het decor voor  ‘Het huis’ is opnieuw ons Belgenlandje. Voor de rest verandert er niets aan het concept. BV’s zullen opnieuw een hele dag en nacht in de woonst aan de rand van het bos verblijven, volledig afgesloten van hun gewone leefwereld.

Eric zal hen 24 uur lang volgen en confronteren met hun eigen leven, waardoor er ongetwijfeld opnieuw heel verrassende en bijzonder boeiende gesprekken zullen ontstaan. Op die manier krijgen we een unieke blik in het leven van figuren die we alleen oppervlakkig kennen van op televisie.

Klinkende namen


Het programma wordt gekenmerkt door de eerlijkheid die vaak gepaard gaat met een lach én een traan. De acht gasten die Eric deze keer zal verwelkomen, zijn ook al bekend. Met Lynn Wesenbeek, Willy Sommers, James Cooke (yay!), Theo Francken, Marc Herremans, Dina Tersago, Wout van Aert en Niels Destadsbader zijn het opnieuw klinkende namen.

Benieuwd welke rare stoten Niels Destadsbader al tegenkwam met fans, hoe Dina Tersago haar ambitieuze carrière combineert met twee kleine spruiten en of James Cooke ook in real life zo een zotte doos is? Dit en nog veel meer kom je dit najaar te weten in ‘Het huis’ op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '