https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © vtm

'Twee dagen later ben ik nog niet helemaal bekomen', aldus Christophe.

Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ organiseerden echtscheidingsfeest

Herlinde Matthys

We zagen hoe Nick en Christophe vorig jaar nog een groot trouwfeest hadden in ‘Blind Getrouwd’. Afgelopen weekend was het opnieuw tijd om te vieren, maar dit keer was het een echtscheidingsfeest.


Nu we het coronavirus dankzij de vaccinaties meer onder controle hebben, is elke reden goed om te feesten. Een verjaardag, een trouw, een nieuwe job, een jubileum, een nieuwe huis, een geboorte of zelfs een echtscheiding. Het is eerlijk gezegd de eerste keer dat we er van hoorden, maar Christophe en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ hielden dit weekend hun Groot Echtscheidingsfeest.

Dankbaar


Nick en Christophe waren in 2020 het allereerste holebikoppel dat meedeed aan het populaire VTM-programma. De twee hadden van in het begin een goede klik, maar helaas was die langs Nicks kant louter vriendschappelijk. Tot grote spijt van kijkend Vlaanderen beslisten de mannen op de slotceremonie om niet getrouwd te blijven. Wat ze wél bleven, waren beste vrienden voor het leven.

Het koppel is officieel al een jaar gescheiden, maar ze konden dat nog niet vieren, tot afgelopen weekend. ‘Uitstel is geen afstel bij mij’, schreef Christophe bij een reeks foto’s op Instagram. ‘Ieder excuus is goed genoeg om te vieren, maar voor mij was het ook belangrijk als moment. Vooral als dank naar mijn vrienden en familie die mij de afgelopen twee jaar gesteund hebben en er altijd zijn geweest. En dan vooral mijn ouders, mijn steunpilaren de afgelopen 40 jaar.’

Dol dansfeest


Net zoals op een trouw, was er op dit echtscheidingsfeest ook een openingsdans. Die deed Christophe deze keer niet met zijn ex-man Nick, die ondertussen trouwens een nieuwe vriend heeft, maar met zijn mama. Als Christophe helemaal eerlijk is, was de echtscheiding niet de enige reden voor dit gebeuren. ‘Ik had ook een andere mijlpaal te vieren: mijn 40ste verjaardag. Het werd een dol dansfeest gevuld met liefde en te veel alcohol. Maar eentje voor de geschiedenisboeken! Twee dagen later ben ik nog niet helemaal bekomen.’

Bij de aanwezigen op de foto’s zien we uiteraard Nick, maar ook een heleboel andere ‘Blind Getrouwd’-gezichten waaronder Nicolas en Evelien, die zwanger zijn van hun tweede kindje. Elke en haar nieuwe vriend Ben die hun eerste kindje samen verwachten. Tim met zijn nieuwe vriendin Katrien. Line en Victor, Sven en zelfs experten Wim en Sarah waren present.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content