Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

'Overleven is een spel.'

Netflixserie ‘The I-Land’ wordt de nieuwe verslaving voor fans van ‘Lost’ en ‘The Hunger Games’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De nieuwe Netflixreeks ‘The I-Land’ is een kruising tussen ‘Lost’ en ‘The Hunger Games’. Een groep mensen strandt – niet toevallig – op een onbewoond eiland waar ze moeten vechten om te overleven.


De zomervakantie mag dan wel gedaan zijn, we maken nog steeds met veel plezier tijd vrij om ons in de zetel te nestelen en naar een goede serie te kijken. Een nieuwe aanrader is ‘The I-Land’ op Netflix. Als je de korte inhoud leest en de trailer bekijkt, dan heb je onmiddellijk het gevoel dat de reeks een kruising is tussen ‘Lost’ en ‘The Hunger Games’.

Zware fysieke en moeilijke psychologische proeven


Een groep onbekenden strandt op een onbewoond eiland. Ze herinneren zich niet meer wie ze zijn of hoe ze daar in godsnaam zijn terechtgekomen. Wat ze wel al snel beseffen, is dat ze worden gevangen gehouden op deze idyllische plaats en dat ze zowel zware fysieke als moeilijke psychologische proeven moeten doorstaan om te overleven.

https://www.youtube.com/watch?v=GxpwiwOdMHk

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Kate Bosworth, Natalie Martinez en Alex Pettyfer. Het eerste seizoen van deze miniserie, bestaande uit zeven afleveringen, is vanaf 12 september te zien op de streamingdienst. Eentje voor elke avond? Check!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '