https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Kijk jij al uit naar het tweede seizoen?

Netflixhit ‘Sex Education’ zorgt voor toestroom toeristen in Wales

De Netflixserie ‘Sex Education’ bleek na de lancering met zo’n veertig miljoen streams een regelrechte hit. Dat succes vertaalt zich nu ook in de bezoekerscijfers van de regio waar de reeks werd opgenomen.

Dat het Netflixpubliek de jongerenreeks ‘Sex Education’ wel kon smaken, bleek al snel uit de hoge kijkcijfers. Het succes werd zo groot dat de streaminggigant prompt een tweede seizoen bijbestelde. Nu het voor velen wachten is op het bewuste vervolg, blijken heel veel fans in de tussentijd dan maar op zoek te gaan naar de locaties in Wales waar de serie werd gefilmd.

Zo werd er al een toestroom gemerkt nabij het huis van Otis en zijn moeder Jean. Het prachtige pand is oorspronkelijk een B&B genaamd ‘The Chalet’ en ligt in het bekende Forest of Dean. De laatste recensie op de website dateert echter van negen maanden geleden – wellicht werd hij gesloten voor de filmopnames – dus de bed and breakfast is momenteel niet te boeken.

Ook de school van Otis en co, in het echt een voormalig gebouw van de University of Wales in Caerleon, lokte de laatste tijd veel belangstelling. Zelfs de eigenares van het huis waar Aimee in de serie een feestje geeft, zag al mensen foto’s nemen van haar landgoed.

Wanneer het tweede seizoen van de reeks uitgezonden zal worden, is momenteel nog niet bekend.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content