Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We krijgen nieuwe seizoenen van 'On My Block', 'You', 'Dynasty' en 'Locke & Key'.

17 films en series die wij op ons Netflix-lijstje voor oktober zetten

De zomer is officieel voorbij. Tijd dus om alle geurkaarsen in huis aan te steken, een theetje te zetten en onder een dekentje te kruipen. Netflix voorziet de hele maand nieuwe series en films om je gezelschap te houden. Deze titels zetten wij op ons kijklijstje.

MAID


Nadat ze als producer meewerkte aan de succesfilm ‘Promising Young Woman’, schaarde actrice Margot Robbie zich achter de Netflixreeks ‘MAID’. De serie is een adaptatie van de memoires van Stephanie Land, een single mama die een gewelddadige relatie ontvluchtte en huishoudster werd om haar dochter te onderhouden en een betere toekomst te geven.

Vanaf 1 oktober.

Check de trailer. 

The Guilty


Jake Gyllenhaal speelt in deze spannende film een ex-politieagent die in de noodcentrale werkt. Hij krijgt een vrouw aan de lijn die duidelijk maakt dat ze ontvoerd werd, maar de lijn wordt verbroken voor hij haar locatie kan achterhalen.

Vanaf 1 oktober. 

Check de trailer. 

On My Block – seizoen 4


Twee jaar nadat de wegen van Ruby, Monse, Jamal en Cesar scheidden, krijgen ze met nieuwe dreigingen te maken en ontdekken ze of hun vriendschap echt ride or die is.

Vanaf 4 oktober. 

Check de trailer. 

There’s Someone Inside Your House


Oktober is griezelmaand, onder meer met deze horrorfilm van de producers van ‘Stranger Things’ en het ‘The Conjuring’-universum. Hoofdpersonage Makani en haar vrienden proberen een gemaskerde moordenaar te stoppen die het op studenten gemunt heeft en hun donkerste geheimen naar buiten brengt.

Vanaf 6 oktober. 

Check de trailer.

Love is Blind: Brazil


‘Love is Blind’ trekt naar Brazilië, waar moedige vrijgezellen ware liefde zoeken en zich verloven zonder elkaar ooit gezien te hebben.

Vanaf 6 oktober. 

Pretty Smart


‘Pretty Smart’ is een nieuwe comedyreeks van de schrijvers van ‘How I Met Your Mother’. Emily Osment, die je waarschijnlijk wel herkent van ‘Hannah Montana’, speelt een slimme jonge vrouw die uit noodzaak moet intrekken bij haar niet zo intelligente zus en haar al even weinig intellectuele vrienden in Los Angeles. Dat zorgt voor ongemakkelijke maar grappige situaties.

Vanaf 8 oktober.

Check de trailer.

You – seizoen 3


Nu ze een getrouwd koppel met een baby zijn, proberen Joe en Love een normaal leven op te bouwen in de fancy buitenwijk Madre Linda. Maar een vos verliest zijn streken niet zo snel…

Vanaf 15 oktober. 

Check de trailer.

De Slag om de Schelde


‘De Slag om de Schelde’, of ‘The Forgotten Battle’, is een Nederlandse oorlogsfilm met naast enkele Belgische acteurs ook de Britse Tom Felton, aka Draco Malfidus, in de cast. Tijdens de slag om de Schelde in de Tweede Wereldoorlog kruisen de levens van drie mannen zich op de meest tragische manier.

Vanaf 15 oktober.

Check de trailer. 

Night Teeth


Debby Ryan, Sydney Sweeney en Megan Fox zijn te zien in ‘Night Teeth’, een film over vampieren die tegelijkertijd scary en fabulous belooft te worden. Een jonge chauffeur rijdt een nacht lang twee knappe vrouwen rond. Wanneer hij hun ware aard ontdekt, moet hij vechten voor zijn leven.

Vanaf 20 oktober. 

Check de trailer.

Sex, Love & goop


Gwyneth Paltrow en haar bedrijf goop hebben een tweede serie voor Netflix klaar, na ‘The Goop Lab’. Deze keer is het hoofdthema seks. Paltrow en haar team van experten ontvangen koppels die op zoek zijn naar leukere seks en meer intimiteit.

Vanaf 21 oktober.

Check de trailer. 

Insiders


Najwa Nimri, bekend als Alicia Sierra in ‘La casa de papel’, presenteert het eerste realityprogramma van Netflix España. ‘Insiders’ onderzoekt of kandidaten zich anders gedragen als ze weten dat ze gefilmd worden tegenover wanneer ze dénken dat ze niet gefilmd worden. Daarom zal het programma zich afspelen in de zogezegde laatste ronde van de casting, wanneer de kandidaten geen microfoons aanhebben en dus denken dat ze niet opgenomen worden. We betwijfelen of dit volledig volgens de privacywetten is, maar intrigerend is het wel!

Vanaf 21 oktober. 

Check de teaser (Spaans).

Locke & Key – seizoen 2


Terwijl het gevaar dichterbij is dan ooit, onthullen Tyler, Kinsey en Bode nog meer familiegeheimen door zich te verdiepen in de kracht en het mysterie van de sleutels.

Vanaf 22 oktober. 

Check de teaser.

Dynasty – seizoen 4


Een huwelijk, een begrafenis, een nieuw familielied en heel veel drama: het worden weer interessante tijden voor de families Colby en Carrington.

Vanaf 22 oktober. 

Check de trailer. 

The Office US


Van geen enkele serie worden meer memes gemaakt dan van ‘The Office U.S.’. Vanaf 23 oktober ontdek je waarom de show zo populair is op het wereldwijde web, want Netflix slingert alle seizoenen online.

Vanaf 23 oktober. 

Army of Thieves


‘Army of Thieves’ is de prequel op ‘Army of the Dead’, de film van Zach Snyder die eerder dit jaar een enorm succes was op Netflix. In deze film wordt bankbediende Dieter gerecruteerd door een mysterieuze vrouw om haar en haar bende te helpen bij de overval van een van de moeilijkst te kraken safes van Europa.

Vanaf 29 oktober.

Check de teaser.

The Time It Takes


Nadia de Santiago, ofwel Marga uit ‘Las chicas del cable’, is schrijfster én hoofdrolspeelster van de romantische reeks ‘El tiempo que te doy’. De serie beschrijft de tijd die je nodig hebt om je eerste liefde te vergeten.

Vanaf 29 oktober. 

Check de teaser. 

An Astrological Guide for Broken Hearts


‘An Astrological Guide for Broken Hearts’ is de verfilming van de gelijknamige bestseller van de Italiaanse Silvia Zucca. Het boek gaat over Alice, een single thirty something die besluit astrologie te gebruiken om haar leven op het goede pad te gebruiken. Het boek doet heel erg Bridget Jones aan, wat alleen maar een goed teken is.

Vanaf eind oktober. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '